„Арда 1924“ елиминира „Славия“ на полуфинала за Купата на България и вече е на исторически финал.

„Сините от Кърджали“ откриха резултата в 26-тата минута при едно разбъркване пред вратата на домакините от „Славия“ на стадиона в столичния квартал „Овча купел“. Бранителят Алекс Петков се оказа най-добре пласиран в малкото наказателно поле и прати топката в мрежата – 0:1.

В 44-тата минута „белите“ получиха право да изпълнят дузпа, но битата от капитана Димитър Рангелов топка бе избита с „котешки“ рефлекс от Иван Караджов.

Два пъти гредата помогна на кърджалийския тим.

"Арда 1924" игра много силно през първата част, като на терена пролича кой е 4-тия в елитната лига и кой е на "дъното" в класирането. През втората част възпитаниците на Николай Киров заложиха на "окопната" тактика и тя се оказа успешна.

"Сините от Кърджали" ще играят на финала срещу победителя от мача „Лудогорец“ – ЦСКА.

Досега два отбора от Източните Родопи са стигали до полуфинал за националната купа - „Родопи“ (Момчилград) в далечната 1986 година и „Арда 1924“, който продължава своя път в битката.

Николай Киров: Заслужено се класирахме за финала - четете тук

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/4/21 20:32

    Голям треньор. Догодина "Арда" ще бъде още по-силен.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/4/21 20:33

    Браво но отборът на ФК "АРДА". Явно в тези трудни дни за страната отборът ще бъде гордостта на град Кърджали. Още един път едно голямо браво.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/4/21 20:37

    шибаните ограничения няма ли вече да ги махнат. Що за глупост е да се гледа мач по телевизията. Няма я емоцията. Арда се нуждае от подкрепата на публиката.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/4/21 20:48

    Браво на футболистите и трениорите и на Вълка и ръководството на отбора.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/4/21 21:08

    Добре, че е черно тото, иначе щяха да победят в шестък.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/4/21 08:11

      Винаги ще има злобари и недоволни...

      Изтриване
  6. Анонимен13/4/21 23:28

    Кърджали се гордее с вас.Браво на
    всички от Арда.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/4/21 23:41

    Браво на президентите на двата отбора, Стефанов и Вълка.

    ОтговорИзтриване
  8. Rezevnıyat otbor na slavıya ıgrae macovete v kırcalı

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.