„Много хора избягаха от тази страна заради системата, но разбери, че това е реалността. А ние ще се надигнем срещу властта“.

Рими от най-новото рап парче на един кърджалиец. Младият творец Яни е заложил на етно мотиви, клипът пък е сниман в най-красивите места в Източните Родопи. Във видеото на „Балканското в мен“ момчета веят български трикольори с послание „Свобода или смърт“.  

„Балканското в мен кипи, ела да те разходя между тези широки гори, да видиш нашите реки, да усетиш нашите плодородни земи“, пее Яни в припева на парчето, което вече е събрало близо 27 000 гледания в Ютюб.

Младият рапър е категоричен: „Балканското в нас личи, винаги изправени, а не с наведени глави“. Основното послание пък е: няма да избягаме в чужбина, оставаме в нашата родина.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/4/21 11:46

    Narshava Zakon za kulturnoto nasledstvo.Ima pravila redno e da se spazvat.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/4/21 11:57

    Номер 1 е Янито , само така с изправена глава напред

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/4/21 12:00

    Този тип публичност възкресява спомена за българско минало, оплаква разрушеното културно наследство и непоносимите страдания, изобретява образа на врага и настойчиво изрича желание за бунт, за "политическо действие с политически последици", което е и същностна особеност на формиращите се национални движения.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/4/21 12:26

    Никой не бяга от хубаво.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/21 14:18

    Голяма идиотщина.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/4/21 19:39

    Ама как така – ето ме? Откъде идваш? Кои са те учили? На кого – защото как иначе да бъде? – подражаваш? Откъде го извади точно този пък език и като не знам на какво и на кого точно да те оприлича ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/4/21 20:28

    Отмива времето всичко в пясъчен часовник
    вечно в мен ще живее непокорен бунтовник
    Със всеки падащ лист изтича живота през пръсти
    В мъгла обвит вървиш докато умът се избистри
    И ще дойде ден в който ще настъпи зимата
    Ще бъде студено навън, но от теб ще зависи картината
    Ще поемаш дъх тежко, побелял от старостта
    и ще чакаш пролетта отново на твоята врата.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/4/21 21:59

    Bravooo Yani Kalpazaniii

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/4/21 09:14

    Най-хубавото в тази песен е клипа, иначе аз лично пея (говоря) по-хубаво :)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/4/21 17:21

    Едни ги приемат в Харвърд,а други правят рап песни.....после защо сме 3rd world country

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.