Кой каза „Всички ще сте Дe-Пe-Сe!“?

Сетихте ли се? Мустафа Карадайъ, председател на Движението за права и свободи, в ефира на една от водещите телевизии в България преди години. Изрече го без да претендира, че има ясновидски способности.

И какво стана?

Питайте водещия дали в последните две години не се чувства депесар без да му е връчвана партийна книжка? Дали може да задава неудобни въпроси за ДПС и особено за някои особи, на които партията им сбъдна американската мечта при български условия.

Ще пита ама, в слушалката вместо грижливо написаните предварително въпроси, ще чуе „Кой каза У-в-о-л-н-е-н-и-е“.

Всъщност, няма и кого да пита, защото същият този водещ е наясно, че има списък с лица, за които важи забрана да им се дава право на коментар, защото относно "1:1 за ДПС-то" нямат спирачки. Демек, по темата срещу него сядат само удобните.

Затова: Внимавайте какво си пожелава Карадайъ, защото нещата му се получават!

 Ако Трифонов е проект на ДПС, ставаме най-голямата партия!

Това заяви по време на пресконференция в централата на партията председателят на ДПС преди дни, визирайки партия „Има такъв народ“, която май единствена може да сформира правителство в рамките на новия парламент. Питат кахърящи се репортери дали пък зад завесата ДПС и "Има такъв народ" не са особено близки, председателят на Движението им отговаря.

Най-голямата партия в 45-ото Народно събрание е на Мустафа Карадайъ!? Как звучи само, а!?

Партийните шамани на Слави Трифонов, барабар с него, май трябва да си отварят очите на четири, че каквото си пожелае Карадайъ…

„Нe cтaвa въпрoc зa eлeмeнтaрнaтa aритмeтикa, кoятo oчeвиднo нe излизa. Cтaвa въпрoc зa пoдкрeпa – aкo иcкaмe дa нaпрaвим нeщo, кoлкoтo и дa гo иcкaмe, ниe нямaмe възмoжнocт. Зaтoвa трябвa дa нaпрaвим кaквoтo мoжeм. Пoдкрeпa oт БCП – тe caми я прeдлoжихa – щe я взeмeм. Пoдкрeпa oт ДПC – aкo имa тaкaвa – щe я взeмeм”, зaяви cъпрeдceдaтeлят нa "Изпрaви ce! Мутри вън!", каза адвокат Николай Хаджигенов, който влиза в парламента от листата на „Изправи се! Мутри вън!“.

Кога Хаджигенов отпадна от оня забранителен списък, кога стана „първа цигулка“ на задкулисието за облъчване от телевизора!?

Към най-голямата партия на Карадайъ може да се приобщи и „Има такъв народ“!?

Като теглим чертата: Внимавайте какво си пожелава Карадайъ, че от неговите уста... в реалността!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/4/21 08:24

    Г-н Карадайъ, изкарайте старите агенти които са по селата но не само там. Искаме нови лица при следващите избори ще загубите още 50 хил. гласове. И удара за партията ще е по голям от сега.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/4/21 08:37

    Пълни глупости!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/4/21 08:45

    Забележителен оглед върху случилото се, случващото се и това, което ще се случи. Благодаря. Много приятно четиво със сутрешното кафе.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/4/21 09:18

    Барабар с магаретата...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/21 10:07

    Нищо не ти се получава, чудите къде да се наврете ,щото никой не ви иска!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/4/21 10:17

    Стига сте ни занимавайли с партийни глупости за едно националистическо движение, регистрирано в противоречие с конституцията на страната.

    ОтговорИзтриване
  7. Това приляга най истински на ДПС ,партия родена от бранещи етническа принадлежност и религиозни права.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/4/21 12:12

    Аз знам ,че той знае,че ние знаем,че вие знаете.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/4/21 12:13

    Май нищо не зависи от Доган.Не му даде една женска, да говори на изборите пред журналистите.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/4/21 12:43

    Чистка в редиците в Момчилград.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/4/21 13:16

    МАLUMBA!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/4/21 13:19

    Затова ви обичат останалите партии и коалиции,слезте на земята...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/4/21 15:22

    Елате в Панчево да видите сбъдва ли се мечтата на Карадайъ,заради действията на кмета на селото на изборите ДПС изяде такъв шамар че едвам изкараха 40 гласа от 200 гласоподатели а новите партии са с добър резултат

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/4/21 02:30

    И дупките по пътя са дпс

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен16/4/21 14:08

    vnuche, vnuche, mustafa...babuvat mu...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.