Все повече се доближаваме до предсрочни парламентарни избори през юли и все повече се отдалечаваме от въвеждането на мажоритарната система. В това изречение се вмества работният 21 април 2021-ва за 45-ото Народно събрание.

Т. е., няма да гласуваме за конкретно лице, а за партиен списък. Постарому.

Както казват самите партийни активисти - и магаре да туриш в листата, депутат ще стане, защото на самите избиратели се обяснява „Абе, магаре е, ама от нашите!“.

 

Все повече намаляват и шансовете за съставяне на правителство в рамките на този парламент. Очаквано ГЕРБ взеха проучвателния мандат от президента Румен Радев, очаквано никой не им обърна внимание, че се опитват да пробутат нещо като кабинет с министър на културата барабаниста Калин Вельов или многопартиеца Любен Дилов за министър на туризма. Останалите имена са познатите бивши министри.

 

Предстои президентът да връчи мандат на Слави Трифонов, за да видим дали той ще пожелае и успее да сформира правителство на задкулисието. Всяко друго определение за какъвто и да е кабинет е на втори план, защото гласовете на „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ не стигат. Нужно е вдигане на ръце от депутати на БСП, или на ДПС, или и на двете партии, или на БСП, ДПС и 10 от ГЕРБ. Последното е обещано от Бойко Борисов.


Когато пуснат в магазина безплатно сирене, тогава очаквайте и в българския парламент дългосрочна подкрепа без нищо насреща!

24rodopi.com

Очаквайте:

Кой е най-важният в обкръжението на Слави Трифонов за избора му дали да има правителство или да се върви към нови избори!?

Аха Слави се е прегърнал с БСП и ДПС, и Бойко Борисов може да черпи… като Ердоган!?

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/4/21 20:55

    НЕ ОБИЖДАЙТЕ ЖИВОТНИТЕ !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/4/21 22:05

    Не обиждай магарето на животно...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/4/21 06:53

    Глупости на търкалета!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/4/21 08:27

    Магарето поне върши работа и не е капризно и не натоварва данъкоплатците като 240 -те себеподобни в парламента.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/4/21 15:19

    Магарето е добро и полезно домашно животно. Може да носи товар, да носи друго човешко магаре, да реве силно и да носи голям атрибут който се намира в задната част на тялото му под корема. Магарето може да върши и магарии само дето не може да гласува.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/4/21 19:05

    Животните са по умни от хората.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.