35-годишна изселничка от България е била застреляна от ревнивия си съпруг в Бурса. Убийството е станало във вторник сутринта. Айгюл Йълдъз буквално е екзекутирана с три куршума на улица в квартал „Юнусели“ в община Османгази.

Родената в Кърджалийско Айгюл и съпругът й Мехмед, на 38 години, били в развод. Мъжът пресрещнал бившата си на улицата в 7,30 часа сутринта, когато тя отивала на работа. Между двамата започнал спор, при който Мехмед извадил пистолет и стрелял в жената. Веднага след това той избягал с лек автомобил. На място пристигнали полицейски и медицински екипи. Айгюл обаче била мъртва. Полицаите обградили дома на Мехмед, който излязъл на балкона с насочен пистолет към главата си и заплашил да се самоубие, пишат турски медии. Близо час и половина органите на реда увещавали мъжа, който в крайна сметка свалил оръжието и се предал.

Двойката има син на 8 години. Семейството на Айгюл заявило, че зет им заплашвал от два месеца дъщеря им с убийство. Заплахи имало и от страна на семейството му. 

Айгюл е била погребана на 21 април.

24rodopi.com

На снимките:

Погребението. Двамата преди развода;

Бабата и детето

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/4/21 21:21

    Сега ще обвинят жената и утре брчеда е на свобода ше ги е... болните мозъци

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/4/21 09:11

    Тоя съпруг направо се е претопил в анадолските нрави...къде с птстолет, къде с нож..така се решават нещата в Анадола..

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/4/21 10:03

    Пак ревнив циганин и пак убийство на жена вървете във Индия цигани мръсни

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/4/21 10:27

    Бъдещето на Ердоганова Турция. Не говорим за икономиката, днес лирата е 19 стотинки.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/4/21 11:26

    Защо всички ВИЕ не си стоите мирничко в кончината СИ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/4/21 13:02

    Талибанин. Уби майката на детето си, поне за него да беше помислил.

    ОтговорИзтриване
  7. Нямам думи направо се стреснах.Няма правосъдие и ТОВА е СПАТ прокурорите СПАТ адвокатите ТОВА е ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. КАК СПАТ ТИЯ хора спокойно НЕ знам.там половиния НАРОД има психологичен проблем скрита депресия.Само смъртната присъда ЩЕ ги вкара в пътя.

    ОтговорИзтриване
  8. БОЛЕН НАРОД БРАТЧЕ депресирани скрита депресия НЯМА правосъдие управляващите СПАТ.това е ВСЕКИ БОЖИ ден и НИКОЙ не взима мерки.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/4/21 16:08

    КЪМ ГОРНИТЕ ДРАСКАЧИ - НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА СИН ЗАКЛА МАЙКА СИ - ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД.ЧОВЕШКАТА СЪДБА НЯМА ЕТНОС ПРОСТАКО.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/4/21 22:11

    Turciq ta turciq,a sq opraiha li ta turcite,tam jenite broqt li vi za hora v taq huba turciq ili samo pishki vzemate i izpalnqvate ,a inache ei go na

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/4/21 04:52

    Убиеца съпруг е бил от кюрдски произход,защо давате момичетата си на кюрди

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.