"Футболът не беше днес на преден план. Доста нервен мач, но това е един добър финал на един добър сезон, който изиграхме. Хубаво е, че толкова много хора дойдоха днес, за да ни подкрепят. Те ще могат да гледат европейски мачове. Вкарахме гол още с първата ситуация. Искам обаче да поздравя Черно море за представянето на тима", коментира наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров минути след историческата победа с 1:0 над „Черно море“.

В първи път в историята си „Арда 1924“ се класира за участие в европейските клубни турнири. „Сините от Кърджали“ ще се включат във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, новият турнир на УЕФА. Клубът ще получи и 350 000 евро за това участие.

"Беше ни доста трудно да преглътнем загубата на финала за Купата. Винаги ми е било мечта втори път да участвам в мачове от Европа. Трябва да засилим конкуренцията на доста постове. Работим на тази тема, вече имаме подписани договори", допълни наставникът на „Арда 1924“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/5/21 22:26

    Голям мач.Касите спряха да продават билети са сектор Б .Имаше много хора .Арда- напред!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/5/21 22:41

    Друго си е като собственик на отбора е човек, свързван с източването на 150 мнл лв от ББР. Грантирано от ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/5/21 22:42

    Нека благодарим на човека от плаката и разбира се на ББР. Уникално постижение! Готино е така през 5 години да откриваме нов пластмасов отбор лансиран от държавата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/5/21 23:18

    В Kircaali кошове по улиците и парковете няма, в Лига Европа ще играят...добър сезон, все едно е поредния сезон, от вчера с овцете, ама иначе голямата работа!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/5/21 23:37

    Браво на Арда и прекрасната кърджалийска публика.Браво на треньора спонсора и ръководството.

    ОтговорИзтриване
  6. арда 192431/5/21 00:17

    БЕЙТУЛА КУМИТ ПОДАДЕ ОСТАВКА КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ФЕН КЛУП АРДА 1924

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/5/21 11:53

    Не мога да разбера? Тези коментари от КЪРДЖАЛИЙЦИ ЛИ СА??? ИЛИ НЯКАКВИ ГЕЛМЕТА КОИТО СА НА ХРАНИЛКА В НАШИЯ ГРАД КЪРДЖАЛИ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.