След християните за Великден, общинските съветници от ПП ГЕРБ - Крумовград почетоха и мюсюлманите по случай Рамазан Байрам. В навечерието на свещения религиозен празник те дариха 400 лева за нуждите на храма „Сейтляр джамиси“.

Това е поредната благотворителна акция на групата съветници в подкрепа на вероизповеданията. От ГЕРБ пожелаха на мюсюлманите за Рамазан Байрам здраве, благодат и любов към ближния.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/21 16:02

    От кога съветници на ГЕРБ даряват за джамии?Всички помним в Кирково колко против бяха ГЕРБ за дарения за джамията/освен Аладжов/.Май разбират ,че кораба потъва.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/21 19:59

    Да дарят и пилета Градус за един Мевлид и малко ориз

    ОтговорИзтриване
  3. Стоян9/5/21 14:34

    При Аладжов дарението и спомоществователството е генетически заложено. Лека му пръст на баща му познавахме се и уважавахме добре е възпитал децата си.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.