След преживяването „депутат за един ден“, лидерът на Младежко ДПС в област Кърджали 35-годишният Байрам Байрам е най-сигурният за „кърджалийско присъствие“ в 46-ото Народното събрание, чиито 240 представители ще бъдат излъчени на изборите на 11 юли.

Това разкри пред 24rodopi.com отлично информиран източник от централата на ДПС.

По време на „пресяването“ на кандидатите и подреждането на листата за 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за априлските избори, почетният председател на партията ДПС Ахмед Доган посочил ясно, че Байрам трябва да получи шанс за изява в парламента.

„Шефът дори каза, че малко е закъснял с този жест спрямо дългогодишния младежки лидер в Кърджали. Гарантирано е избираемото място на Байрам в листата в юлските избори, говорим за 95%. Другите са къде-къде с по-скромни възможности и ще чакат деня за внасяне на документите в РИК. И в други години г-н Доган е давал шанс за втори мандат, когато първият е бил непълен. Не говорим само за парламента, а и за други важни позиции. В конкретния случай депутатството не продължи и един месец“, коментира източникът, който добави, че председателят Мустафа Карадайъ пък ще иска от своите в Кърджалийско да спечелят 4 мандата.

Припомняме, че на изборите на 4 април ДПС взе 3 от 5-те мандата в Кърджали. След водачът Карадайъ избра регион Шумен, а Хасан Азис и Ресми Мурад се отказаха, "парламентът се усмихна" на записаните в списъка на 4-то, 5-то и 6-то места Мукаддес Налбант, Байрам Байрам и Адлен Шевкед.

Народните представители от 45-ото Народно събрание се заклеха на 15 април 2021-ва, като до 7 май бяха внесени 77 законопроекта, но реално се работеше само по Изборния кодекс. 45-ото НС бе разпуснато от президента Румен Радев на 12 май.

На снимката: Байрам Ю. Байрам - преди много години като посетител в парламента. Между 15 април и 7 май 2021-ва той нямаше възможност за изява от трибуната, но Ахмед Доган му дава шанс за периода от средата на юли до… За тази снимка в младежката формация казват: ДПС сбъдва мечти!

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/21 09:43

    Сега ще стане интересно. На тези избори ще стане ясно дали г-н Доган е бил прав с прословутата си фраза - "И магаре да издигнем пак ще гласуват". Като дългогодишен симпатизант на ДПС мисля, че предстоящите избори следва да са избори на промяната. Управляващите от София трябва да се съобразяват с желанието на гласоподавателите си, а не да издигат опорочени хора с шуробаджанащина. Ако на предишните избори знаех, че господина от снимката ще стане депутат, аз нямаше да гласувам за ДПС и нямаше да агитирам други хора да гласуват за ДПС.

    С молба към администратора, коментара да бъде публикуван. Медиите трябва да са връзката на народа с управляващите, а не да крият мнението и гласа на народа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/5/21 13:42

      Аз съм сигурен, че не си гласувал за ДПС, защото седиш пред компа и злобееш и завиждаш на това че Байрам ще става депутат, то редакцията ти го писа, че ще стане депутат вместо да Хайтваш направи нащо хубаво и ти, може някой ден да те оценят и теб!

      Изтриване
    2. Анонимен13/5/21 16:32

      Браво,всички депутати трябва да са като него в Парламента.Не говориш и само изпълняваш заповедите, гласувай за или против и си гушкаш ЗАПЛАТАТА

      Изтриване
    3. Анонимен13/5/21 17:20

      Да хейтва а ти си хайтваи амсалак

      Изтриване
  2. Анонимен13/5/21 09:46

    Biraz zor artık

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/5/21 11:44

    Няколко пъти пиша в изданието квотния принцип трябва да се премахне .байрам и да е в парламента важното е че дпс няма да е в изпълнтелната власт. А местните велможи пардон лидери ако не се приземят малко и 3тото място е под въпрос. Честит Байрам на всички мюсюлмани.

    ОтговорИзтриване
  4. zaferiyus13/5/21 14:05

    Знае Се Че не се знае Братко..
    В играта ще се включи и един от най опитните политици в областта, ще има строисе преброй се.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/5/21 16:32

      Бахри да не се връща в политиката

      Изтриване
    2. Анонимен14/5/21 08:46

      Bahrito e bita karta, ne e Bahri.

      Изтриване
  5. Анонимен13/5/21 14:10

    Браво на момчето, ще стане депутат за втори мандат. Като видят номинацията му, хоратата, които не бяха гласували на предишните избори със сигурност ще гласуват първи на тези избори. Така се прави политика. Горко му на местните структури, които после трябва да се обясняват за изборните резултати.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/5/21 14:26

    Щом господина е сигурен депутат, то пък аз абсолютно сигурно ще гласувам за друга партия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/5/21 21:47

      И аз!Бива гавра ама чак толкова не бива!

      Изтриване
  7. Анонимен13/5/21 15:01

    Еее!.. стига ве хора..
    Освен бабата,която беше не виждам друг народен представител (за изминалите години, а за бъдеще к'е видим)
    Шанс за какво? Трябват ЕКСПЕРТИ, а не заплатаджии, а и гимнастиката могат да си я направят и вкъщи хаом фит.
    Не трябва да са задължително членове на партия Х или У.
    За що го пуша и аз, като че ли някой ще ме/ни чуе ;)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/5/21 15:27

    Страхотна новина, млад, кадърен, интелигентен и най- важното винаги помага на хората в нужда!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/5/21 15:45

    И пак казвам, че лафа не може даси каже, не знам какво ше прави на трибуната/ако коментара не е против правилата на цензурата Ви, молим да го публикувате, но едва ли...../

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/5/21 15:46

    Няма гласове вече на вас

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/5/21 17:13

    Да, задължително трябва да му се даде шанс... Все пак говорим за депутат, не за лекар... 😂

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/5/21 17:19

    Какво му е убразованието и къде е учил?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/5/21 19:23

    За Мая Манолова ще гласувам тоя път.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/5/21 20:45

    Арнещина от вмро не са ли навързани като свински черва, нъж, тя, каракачанов и всички многоимотни. От турците има много стойностни хора. Млад е, на 35 години е. Доган е умен от всички в Бг е най-умният, но едно не одобрявам, че дойде, а не трябваше, да се избиехме1989 и кой остане да живее, а не каторазни в София от живково врене по всички кабелки. Повръша ми се от бащите им Невростина с немитите коси, каракачанки и сие. Бахрямчо, успех. Да се пукат душманите. Весели празници! Живи и здрави, че в Неделино, 28 г инфаркт. Да ви пази Бог, Аллах младите хора!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.