Бойко Борисов трябва да си смени PR-ите и предизборните стратези, пък ако ще да му струва 1 000 000 долара на месец. И не защото председателят на партия „Има такъв народ“, която се движи пакетно с ГЕРБ на върха в обществени нагласи за поправителния вод, Слави Трифонов яко го е захапал:

„Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции днес. Сутринта – една на вожда на ГЕРБ, само за определени медии, а следобед втора – за всички медии. Защото болката е голяма. Малка болка – една пресконференция. Голяма болка – две пресконференции.

А болката е толкова голяма, защото вече няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК. Овладяна Централна избирателна комисия, която изпълнява всяка тяхна политическа поръчка. Например, да ликвидират видеонаблюдението или пък да не санкционират бившия министър-председател Бойко Борисов, който непрекъснато използваше държавния ресурс, за да агитира за собствената си партия. Което е абсолютно нарушение на закона - видно за всички, но не и за тяхната ЦИК.

Разбирам желанието на ГЕРБ да изкарат Изборния закон като нещо, което не е добро. Само че не е така – всички българи в България и по света ще могат да гласуват свободно, глупавите ограничения за българите в чужбина вече няма да ги има.

Ще има и видеонаблюдение, за да може всеки да вижда какво се случва. И разбира се, причината за днешната болка на ГЕРБ – ЦИК ще е друга. Друга ще е – да. За да има правила и свободно изразяване, казвам всичко това в световния ден на свободата на словото. И тъй като свободата на словото в България е цъфнала, та е вързала, все пак ние сме на 112-о място, новият Изборен закон е едно добро начало. Както казва мъдрият български народ: „Никой не може да спре гората да се разлиства“.

Проблемът е, че и Боксьорът се дистанцира от него и политиката на ГЕРБ, че дори и Мисирката вече си позволява критика. Единият направо нокаутира НОЩ-та на Борисов и здравните му чиновници, ангажирани в борбата с коронавируса, барабар със здравния министър. Другият беше неузнаваем в критиката си за магистралите на Борисов, по които от София до морето се пътувало цели 7 часа.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/5/21 08:26

    Боко освен да прави пресконференции и да казва колко е велик друго не знае.Трябва Му сериозно лечение.Маниакален нарцисизъм.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/5/21 08:49

    Винаги е имало падащи звезди и кучета да вият подир тях.Дайте да задгърбим армия от милион класни избиратели и върнем в политиката изчерпани и ниско стойностни имена та даже и чалгаджии на пук на Бойко тиквата.И всичко това с активното участие на БГ журналистите.Благодаря,че ми отразихте поста.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/21 09:10

    Хората, които са свързани с България, живеят в страната и чужбина ще започнат да гласуват по масово. Те просто са длъжни да го направят ако желаят промяна. След повече от 30 години Прехода приключва,кой ял ял,кой окрал крал, кой .... сещате се! Сега пак ще се краде обаче малко по възпитано и културно. Едните, малцинството ще са на единия бряг в охолство,къщи,коли,бизнеси,осигурени и застраховани. Другите пак ще се лутат насам и натам,пак много надежди и празни джобове. Тези които са плакали за земята България са вече под земята. Иде ново време,иде ПЕДЕРАСТСКО време. Дано да не търсим Бойко Борисов както търсим Тодор Живков. Помнете Българи,Турци, Помаци,Цигани и останалите там и тези в чужбина, България е като ръка,а вие сте пръстите. Измийте се, отрежете ноктите,отворете ръце и се помолете, всеки на своя Господ,Бог, Аллах или който е там горе с големите ташаци и се хванете за работа. Почистете телата си, почистете душите си, почистете къщите си. Бъдете малко по етични и човечни едни към други. Наркотиците, алкохола, марихуаната,секса и разврата няма да ви спасят. Момчета и с 10 различни жени да спите на ден пак тая. Момичета разберете тоя с колите,парите и бизнеса само ще ви нае.. и ще си отиде. Оценете се взаимно,оженете се и създавайте семейства и бъдете верни и трудолюбиви. Тази земя България ще ви храни и пази и ще ви прави силни. Само така ще оцелеете и ще пребъдете. Другото е мираж и илюзии. Замислете се. Направете го!
    Време разделно е, какво било било!

    Моля Родопи 7 24 да публикувате тази статия на отделно в страницата на сайта. Мисля че ще е полезна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/21 10:36

    Не знам автора на статията от къде е,какъв е по етнос,какно образование има и какво работи.Статията като цяло ми харесва,вярно е ,че нищо не е сигурно,но разсъждавам от позициите на човек кой то е пострадал бе з вина и основание от доносите на местните трошичкаджии.Много се отвратиха хората от кадруването на простите селски деребееи,коти уволняват и назначават кадрите на средно ниво и в последствие тези кадри стават подвластни на тези кадровици и не се съобразяват нито със закони нито с правила,единствено се ръководят от техните поръчки.Премиера на миналите местни избори намекна за тези деребеи, но нямаше продължение.ГЕРБ трябва да се изчисти от тях.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/5/21 10:45

    Не си правете сметките си без кръчмаря.Какво ли ще стане ако Бойко изкара същите гласове и патриотите се разберат или направят коалиция с Бойко и имат повече от 120депутати?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/5/21 13:52

    Липсва ти чипчето.Няма да можеш да раздаваш народни пари,ще ти открият и кюлчетата и еврата,че и до Барселона ще стигнат.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/5/21 15:51

    ИТН ако искат да спечелят двама депутати в Кърджалийско,кандидатите им трябва да са на първо място Турчин,второ Помак,третия Българин,четвъртия циганин и т.н

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/5/21 16:31

    viva borisov! bulgarian hero borisov ;-))))...sutrin rano stavat i vecher kasno liagat s imeto i lika na boyko borisov despasito ;-)))

    bez bborisov ste umrat samovlubeni, nadmenni, vlastolubivi, alchni, bogati, samotni pesove i kuchki...;-)))) na izdrajka ot isliamska darjava...

    ОтговорИзтриване
  9. Бивш комунистичест4/5/21 18:29

    На изборите през юли ще бъда член на сик от Демократична България и ще разкажа играта на калинките от бсп,герб и дпс когато се попълват протоколите, включвам телефона на запис и слушайте после сеир.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/5/21 20:26

    borisov, moite saboleznovania... tajno, mnogo tajno e da vidish gradinkata si palna s krasivi vkusni plodove i vatre divi stada jivotni da sasipvat rekoltata ti, krasivata ti gradinka bulgaria....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.