И тази година двете дружества на "Дънди Прешъс Металс" в Челопеч и Крумовград ще проведат лятна стажантска програма за студенти, обявиха от компанията. За да кандидатстват, те трябва да имат завършен 2-ри или 3-ти курс на обучение в съответната специалност. Водещо при кандидатстването е желанието за развитие, придобиването на практически опит и надграждането на знания.

"Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД очаква стажанти от следните отдели:

-Технически служби – звена Минно планиране, Геомеханика, Пробивно-взривни работи;

-Технически служби – звена Минни геолози, Експлоатационно проучване;

-Технологичен отдел Преработка на руда;

-Геолого-проучвателни дейности;

-Маркшайдерски отдел;

-СМАРТ център;

-Безопасност и здраве при работа;

-Опазване на околната среда;

-Химическа лаборатория;

-Човешки ресурси и администрация;

-Финанси и счетоводство;

-Доставки и логистика;

-Връзки с обществеността и Комуникации;

-Информационни технологии.

"Дънди Прешъс Металс Крумовград" ЕАД очаква стажанти от следните отдели:

-Технически служби – Минни инженери;

-Технически служби – Минни геолози;

-Производство "Рудник" – Минни инженери "РПИ";

-Технологичен отдел – "Обогатяване и рециклиране на суровини";

-Технологичен отдел Преработка на руда

-Интегрирано съоръжение за съхранение на минни отпадъци - Хидрогеолози;

-Геолого-проучвателни дейности;

-Безопасност и здраве при работа;

-Опазване на околната среда;

-Финанси и счетоводство;

-Доставки и логистика;

-Връзки с обществеността;

-Информационни технологии.

Допълнителна информация и описание на дейността на съответния отдел, както и изискванията за кандидатстване, желаещите могат да открият на сайта jobs.bg.

Срокът за подаване на CV и мотивационно писмо е до 31 май 2021г. Кандидатите могат да изпращат своите документи на и-мейл за "Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД: jobs@dundeeprecious.com и за "Дънди Прешъс Металс Крумовград" ЕАД: dpmkjobs@dundeeprecious.com.

Стажантската програма на "Дънди Прешъс Металс" е отличен начин натрупаните знания от университета да бъдат пренесени в практиката, да се надграждат и развиват в реални условия на труд. Благодарение на екипите от професионалисти в различните области, които винаги са готови да споделят своите знания и умения и модерните технологии, бъдещите стажанти ще могат успешно да продължат своето професионално развитие.

За своите стажанти дружествата осигурява платен стаж на срочен трудов договор, безплатен транспорт от и до София (за работещите в Челопеч), както и в района на Средногорието, средства за храна в столовата на предприятието.

Ако познавате мотивирани студенти, с желание за развитие и надграждане на знанията и уменията си, побързайте и споделете с тях нашите предложения за Лятната стажантска програма, за да изживеят едно незабравимо лято, заобиколени от страхотни екипи, приятелска атмосфера и модерни технологии!

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/5/21 19:22

    Родопи 24 кой век живеете,защо не пускате коментари те, Уволнете администратора,Всеки ден е на гъби.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.