Хората по селата са отрудени, честни и добронамерени. Но селяците са друга категория. Те са дребнави, хитри, тарикати, елементарни.


„Като тези диви селяци, причинили това край крумовградското Едрино. До брега на река Крумовица. Отпадъци след жилищни ремонти колкото си щеш. Спрете се, бе, селяци! Толкова да сте елементарни, че повече от двора на къщата си да не виждате…“, се посочва в писмо до 24rodopi.com.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/5/21 16:41

    Брат ми не са селяни със сигурност.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/5/21 16:54

    Деградирахте хората, после да се спрели били...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/5/21 18:42

    Ние не Ви ги караме тези боклуци от селото...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/5/21 19:48

    predpolaga se che nepalnoletnite i palnoletnite grajdani na rbg sa informirani ot slujitelite v bg kmetstvoto za mestata na sabirane, recycling i prerabotka na bitovi otpadaci po jilistni kvartali, rabotni mesta, gps koordinati. ot reportaja ne stava iasno dali reportera e zapoznat s reda v kmetstvoto, kakto i dali tam jiveiat hora.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/5/21 20:08

    От този народ няма да стане нищо и в града е същото няма оправяне прост народ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/5/21 20:39

    Чудесно значи вече родопи почна да публикува коментари

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/5/21 22:17

    Риосв Хасково сезирайте се много добре ви знам,че видяхте новината .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/5/21 23:04

    Във с.Жълтуша пълно с кожи,кокали и др.животински отпадаци и той до водоеми... каде е БАХ. На лесно и достъпно място се намират от посока разклона непосредстнено на 700м.първата пресечка надоло има няма 50м иса струпани там до реката !!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/5/21 11:08

    До:23:04....Ние също сме виждали отпадаци от животински произход букволно във реката. Нама контрол от "Органите на реда" къде е Кмета а най важно тоя селяндурин който ги хвърля даждори и сега е пълно. Знае се кой е но що неги закачат....??? На много лесно място и на 50.от главния път а от разклота към самото село.Жълтуша е 500/600м

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.