Най-малко 18 000 гласа в „бастиона“, първа политическа сила в областта, 4 мандата.

Това поиска Мустафа Карадайъ по време на срещата си с актива на ДПС в Дома на културата в Кърджали.  18 000 гласа той очаква в община Кърджали.

„Още през април казахме „Рестарт на държавността“. Сега следва старт на рестарта. Една голяма крачка за възстановяване на демокрацията в нашата родина“, посочи водачът на листата на Движението за права и свободи в 9 МИР.

Той посочи, че колкото и да е бил кратък животът на 45-ото Народно събрание, то в него и други партии за заявили това, за което от ДПС са настоявали-нормалност в политиката и диалогичност.

„Затова, в седмия месец с №7, за стабилност на база ценности и програма. Програма, в която нашите приоритети вече са приоритети на Европа. На 11 юли от 7 сутринта до 7 вечерта всички с бюлетина №7. За достойни старини на родителите ни, за бъдеще на децата ни!“, обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Питка и мед на входа, а… Карадайъ пя „Моя страна“ в Дома на културата - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.