Централният лъч на ДПС проведе среща с женските дружества от 7-те общини в област Кърджали. Присъстваха председателят на ДПС и водач на листата на ДПС в Кърджали Мустафа Карадайъ, председателят на АЛДЕ и евродепутат от ДПС Илхан Кючюк, президентът на Европейската либерална младеж Антоанета Асенова, зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев и д-р инж.Хасан Азис, председателят на ОблС на ДПС Ресми Мурад, както и 8 кандидати за народни представители от листата на ДПС в Кърджали.

Дамите изразиха своята гордост от успешното представяне в местната власт на  кметовете на общините Крумовград и Момчилград – Себихан Мехмед и Илкнур Кязим, както и на председателя на ОбС в Черноочене – Бедрие Газиюмер. Дами са и три от кандидатите в листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори – Мукаддес Налбант е на второ място, Адлен Шевкед четвърта, и Зюлфие Ибрямова на осмо място.

По време на срещата председателите на общински женски дружества споделиха своя опит от дейностите, които са осъществили до момента, и идеи за бъдещи инициативи. Мустафа Карадайъ от своя страна изрази готовност за безрезервна подкрепа за развитието и разширяването на дружествата.

Основна тема на срещата бяха предстоящите избори и възможностите за увеличаване на подкрепата за ДПС в областта.

„През април направихме една голяма крачка в посока възстановяване на демокрацията и рестарт на държавността. Сега ни предстои да направим избор, който да донесе стабилност в държавата и ускорено икономическо развитие. Чрез омраза и противопоставяне не може да се управлява и да има просперитет. Диалогът, а не реваншизмът, ще върнат нормалността в политиката – в полза на хората“, каза в приветствието си Мустафа Карадайъ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.