С поредна,  нова детска площадка за деца от 3 до 7 години, се сдоби детска градина „Вяра, Надежда и Любов” в Кърджали. Тя е дарение от общинския съветник Ахмед Моллахасан, съобщиха от детското заведение.

Площадката има специално покритие, пързалки, люлки, везна.

Невин Камбер – директор на детската градина, изрази огромната си благодарност за предоставеното дарение и възможността децата да играят и се забавляват на площадка от най – съвременен и безопасен тип. „За нас това не е само материален жест, а и духовна подкрепа в стремежа да осигурим двигателна активност и здравословни занимания на открито за децата. Вие сте доказателство за това, че има хора, на които можем да разчитаме безрезервно“, посочи тя.

Най – важното е посланието на дарителя, че „Грижата за нашите деца е общо дело – на държавата, на общината, на ръководството на детската градина и на родителите. Този жест се надявам и съм сигурен, че ще бъде видян и последван от много други хора, които имат възможности да помагат”. В заключение той  изрази удовлетворението си от работата с екипа на детската градина при осъществяването на дарението за децата.

„Най-важното нещо са именно те – децата. Всеки по някакъв начин с малко или с много може да допринесе за това те да са щастливи и да растат наистина в една по-здравословна и по-хубава среда”, каза господин Моллахасан.

24rodopi.com

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/6/21 11:41

    Колкото е важно да намериш спонсор, толкова е по-важно да го откриеш и да привлечеш за по-доброто бъдеще на децата.Плод на сплотеността на един колектив! Бъдете живи и здрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/6/21 12:19

    Живи и здрави.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/6/21 13:06

    Само че сте пропуснали уточнението, че площадката е за ползване само за едната от групите в градината

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/6/21 07:18

      Не пишете, без да сте сигурни! На площадката се редуват всички групи.

      Изтриване
    2. Анонимен10/6/21 09:39

      Стига с тая злоба, и твоето дете сигурно играе на площадката.

      Изтриване
    3. Анонимен10/6/21 09:40

      Ех, тази пуста човешка завист! Не забравяй , дарението е за децата!

      Изтриване
  4. Анонимен9/6/21 18:16

    А "Райна Княгиня", кога? Родители купуват завивки и матраци, килими и мебели.... Защо трябват спонсори за да има децата къде да играят навън. Срам и позор.

    ОтговорИзтриване
  5. Отличен на спонсора, отличен на спонсорирането!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/6/21 08:54

    До 13.06 това не отговаря на истината, не пишете глупости и други групи ползват площадката.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.