„Разделянето на Кърджали е стара манджа, която кандидат за депутат се опитва да претопли като я държи дълго време на слънце. Нищо няма да се получи, ще вкисне и негативите ще останат за този, които се опитва да я пробута за консумация“, коментира зам.-председателят на Областния съвет на Младежко ДПС Кадир Мустафов инициативата на Николай Стоев, кандидат за депутат от „Има такъв народ“ (ИТН), Кърджали да има двама кметове – един за града, и един за областта.

Предложението показва липса на познания за административно-териториалното деление – и по отношение на процедурите, и спецификите на регионите, и обществените нагласи, допълни Мустафов, който беше зам.-председател на Общинския съвет в Кърджали в мандат 2015-2019.

Бившият ръководител на разпоредителния орган на Кърджали припомня, че „много подготвени хора и екип са пробвали през годините да отделят Перперек от Кърджали, но шумът бил по-скоро предизборен“. „Сегашното изпълнение на старата постановка е слабо. Нито на Кърджали носи дивиденти, нито на кандидатската листа. Партия, която има претенцията да управлява страната не трябва да допуска такива гафове“, коментира Мустафов.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/6/21 10:05

    Мнението на Кадирчо като как можем да го приемем? Като професионално? Като експертно? Като безпристрастно? Май нито едното, а? То оставаше и нещо друго да каже...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/6/21 10:14

    кадирчоо, кадирчо, ако се отдели градът от селата дпс никога няма да има кмет на Кърджали. Това ви е най-големият страх. Остана ви електорат само по селата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/6/21 10:30

    DPS mnogo se raztreperiha ot taq ideq qvno! Bravo na ITN! Samnqvam se obache toq Stoev da e avtora, ne mu stiga umstveniq bagaj za takova neshto. Nqkoi drug q e dal. Ako tova se sluchi, DPS gubi Kardjali!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/6/21 10:53

      Явявате се на избори, биете дпс и печелите. Не виждам проблем.

      Изтриване
    2. Анонимен9/6/21 20:43

      На следващите избори коалиция протев дпс

      Изтриване
  4. Анонимен9/6/21 11:02

    Мисля, че ще е справедливо, защото хората от селата в момента избират кмета на Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/6/21 11:26

    Точно в десятката, ако се отдели Кърджали кмета няма да бъде от дъпъсъ и не е важно дали ще бъде турчин,българин или помак това ще го решат младите избиратели.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/6/21 11:54

    Искат да конкурират БСП. Пещерния национализъм.... Няма бъдеще!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/6/21 14:34

    Истината е: Улиците в града са разбити и хората поради това гласуват анти ДПС.
    Улиците в селата са нови и хората гласуват за ДПС.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/6/21 23:20

      За кое село става въпрос и аз от село близо до града но не виждам никъде нов път ?

      Изтриване
  8. Анонимен9/6/21 14:45

    аз като един от близко до града село съм за! така ще се обръща повече вниманиена селата, а и на града предполагам

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/6/21 23:03

    selata kato iskat kmet, da si izberat i da si slojat kmet. ko chakat? da pukne prolet li?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.