„По повод публикациите в пресата, че ДПС на Ахмед Доган е част от олигархичния модел наречен "Пеевски" ще кажа, че в ДПС такова каквото го създадохме 1990 г. до моето оттегляне 2013 г. такъв модел нямаше и опитите да бъде развит през партията бяха силно подтискани.

Моето оттегляне, начина по който протече процедурата, както и присъдите, които бяха отсъдени говорят достатъчно за участието ми в такъв модел. Работата ми от десетилетия е свързана с позиционирането на България като лидер в геополитическия контекст на Балканите“,

написа "Ахмед Доган" в Twitter. Вероятно това е фалшив профил на почетният председател на ДПС.

16-ият туит на Twitter-"Ахмед Доган" е от днес. Втората част от туита е "откраднат" стар текст на покойния евродепутат Хан ван Бален, бивш председател на АЛДЕ.

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/6/21 15:12

    Golyamo izyavlenie i si misli ,che vsichki mu povyarvaha,hayde de,asil toy na pirvata reditza barabar s kohortata i vsichki u kausha bez uslovia i nay-vajnoto tzyaloto pridobito imane do 9-to kolyano da se konfiskuva bez da se pita,ha da vidim kolko e na myasto dirjavata,ako ya ima viobshte....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/6/21 15:16

    Прав е доган модела пеевски ще е по уместно да се тълкува модела доган. Защото доган дърпа конците на дилянчо, мутреску и каскета. И нищо не каза за мечтаните над 400000гласа.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/6/21 15:24

    великият мислител като мао дзе дун.да се запомнят от всеки гражданин.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/6/21 15:55

    Как ли е изтрезнял, та да каже нещо? Не,че му се разбира като говори, от алкохола езикът му е все надебелял и едвам му се разбира. И вие си мислите,че сте изкарали новина, а то бръщолевене на един пияница. Ако щете го пускайте коментара, то с вашата цензора я докарахме дотук и по-лошо ще става.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/6/21 15:56

    ЖЕЛЬО МИХОВ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ЗА ТЕЗИ ""ВЕЛИКИ СЛОВА""

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/6/21 15:57

    Ахмед ага, идва поколениетo Z. Скоро ще си история, само че нищо добро няма да напишат за вас и дружинката ти ДПС ООД. Твойта партия е модел за корупция, обръчи това онова. Такива изявления като твоето минават само при над 65 годишните, които слава богу намаляват. Дано да дойде ден в който да ви осъдят и да ви вкарат в затвора, с твои съпартийци, за престъпление срещу държавата и населението.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/6/21 16:38

    Това ми прилича на фалшив профил

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/6/21 16:50

    Истината и само истината... Повярвахме ти...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/6/21 17:03

    Кой се оттегли,ти ли,факсовете да не би да изпращам аз...Кой подрежда листите На ДъПъСъ?????????? Това е модела "КОЙ"...Феодала на Републиката...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/6/21 17:07

    Ти открадна 30 години от българския народ.Вземи си модела и си заври отзад...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/6/21 18:05

    Добре де, сега няма ли г-н Пеевски да бъде депутат след като структурите по места, хората, го искат?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/6/21 19:12

    Ей всички сте виновни затова, че държавата е на този хал. Всички политици от началото на демокрацията, сега сте добре но този грях ще седи на врата като воденичен камък на вашите деца и внуци. Моделът Пеевски кой го създаде питам аз гусин Сокол? Кой му позволи да бърка във всички каци с мед на държавата,че той ви беше най важната фигура в ДПС, сега се правите че не го познавате и нямате нищо общо. Хайде холан, стига с лъжи, изчерпахте се. И сте ми смешни и жалки.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/6/21 21:43

    Golemiya mislitel iztri zyala generazia, i oste cakat glasove.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/6/21 09:59

    Какво ли ще стане с партийните кадри, като си отидат Доган и Бойко?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/6/21 13:52

      Ще се прислонят под крилото на някоя по-актуална към момента партия.

      Изтриване
  15. Анонимен12/6/21 18:20

    Доката гласуваме като стадо те ше се чустват винаги добре. Всичко зависи от стадото.Ако сме станали човеци ше се променят нещата.Никой не казва какво е направил през тия мандати ,всеки иска доверие и глас.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.