„Областното ръководство на ПП ГЕРБ в Кърджали остро възразява срещу показните арести на наши членове и симпатизанти на базата на изфабрикувани доказателства за купуване на гласове и търговия с влияние. Свидетели сме на репресии по доноси и за разчистване на лични сметки. Тече грозна саморазправа със служители на горски стопанства, чието единствено провинение е, че са активисти на ГЕРБ“, се посочва в декларация от страна на местната структура на партията, изпратена до медиите.

„Политическото по същността си гонение се обяснява на обществеността със сценария „вот срещу дърва“, който е очевидно набързо измислен и съшит с бели конци. Протестираме срещу грубото погазване на човешките права, бруталния натиск, опитите за сплашване и всички форми на принуда от позиция на силата, до които прибягват органите на реда. Нахлуването в частни домове, обиските и задържанията имат за цел да предизвикат напрежение сред хората и да ги изплашат преди изборите в неделя. След като в продължение на години ГЕРБ бе единствената алтернатива на ДПС в региона, опонентите ни търсят победа чрез отявлена милиционерщина. Настояваме МВР да спре с проявите на насилие срещу невинни хора, а президентът Радев да прекрати реваншизма, който ръководи действията на подопечното му служебно правителство. Случващото се в момента ни връща към най-лошите практики от епохата на тоталитаризма и към това, което светът с ужас наблюдава в страни като Беларус. Единствената противоотрова е високата избирателна активност на всички свободомислещи хора, които не се поддават на страха и не искат да живеят в паралелната държава на Рашков“, се посочва още в декларацията.

На снимката: Стопанството в Чакаларово, където днес бе проведена полицейска акция и задържани трима

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/7/21 17:14

    Почват самопризнанията ужас

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/7/21 17:15

    Айде, стига сте ревали!Вижте се вие какви ги надробихте десет години!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/21 17:27

    Горскитата станаха бизнесмени.

    ОтговорИзтриване
  4. Държавен пенсионер от Чакаларово9/7/21 17:31

    Недейте да ревете миналата година питах познати горски от Чакаларово защо са на контрапротеста в София вместо да са на работа отговора беше какво да правим ще останем без работа а имаме жена и деца които трябва да храним. Всички знаем и как се назначават служители в държавни служби,трябва да си добро и примерно другарче от герб пионери и герб комсомолци сега ще видите кон боб ядели и с мечка дренки ядат ли се.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/7/21 21:22

    ЗАЩО ГОРСКИТЕ СА ОТ ГЕРБ БЕ ДЖАНЪМ ГОРСКИЯ ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДА ГОРАТА СЛУГУВА НА ГЕРБЕРИТЕ ХАДИ БЕ ХОЛАН ПОВРЪША НИ СЕ ОТ ВАС ВЕЧЕ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/21 21:54

    Така ли ще се управлява - с репресии и всяване на страх? Показна простотия на сила!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/21 22:06

    Абе що не искат моя глас срещу някой кубик дърва?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/7/21 11:11

    Не са ваши активисти. Ваши маши/дилафи са, дето ви вършат мръсната работа. Брокери на гласове и подлоги. Арести и затвор за всеки самозабравил се престъпник. Докато няма присъда ще ги приемам за невинни, но въпроса е населението да види че се търси справедливост, че се вкарват в съда а пак там вече каквото отсъдят съдиите. Вярвам в правосъдието и веднъж изправени на подсъдимата скамейка всеки ще получи толкова колкото е греха му. Ако е невинен всички ще му се извиним. Но наистина проблема е че нещата се покриват още преди съда и няма един изправен да отговаря за делата си.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/7/21 12:35

    Не са професионалисти, а активисти. Тя признава, че нема е мястото в горското, ъ в политиката.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/7/21 14:41

    Че то има ли държавни чиновници, да не са ваши членове? За да си чиновник, трябваше да си проверен,след това печен, варен, грилован, паниран и зомбиран гербаджия.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/7/21 17:23

    Ставаа интересноо

    ОтговорИзтриване
  12. В Крумовград защо чакат има много за чистене ,като се почне с директора на горското.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.