Освободени са ръководителите на областните структури на Изпълнителна агенция „Рибарство и аквакултури“ (ИАРА) и на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), научи 24rodopi.com.
На мястото на Георги Грозев в областната дирекция за безопасност на храните се връща Али Дуршушали. Новият шеф в кърджалийската ИАРА е инж. Ферди Шабан.

В Регионалното управление на образованието също има временен началник. Мястото на Гроздан Колев, който е в болнични, засега е заето от Антония Костова. В понеделник ще има нов временно изпълняващ длъжността началник на РУО.

В началото на следващата седмица ще бъде вписано и новото ръководство на Южноцентрално държавно горско предприятие и ще бъдат смесени директори в стопанства в Кърджалийско, научи 24rodopi.com.

Очаквайте подробностите

24rodopi.com

На снимката: Кърджали в утрото на 9 юли - Водното огледало, новият мост в парка, сградата на властта - Белия кораб. В следобедните часове в държавни структури и партийни офиси стана "много горещо".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/7/21 16:17

    Ооооо, Пинко Каскадьора се върнал. Честито, бе!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/7/21 16:17

    Кой му сра в гащите на Грозев? Питам и отговор не искам.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/21 16:18

    А секса още ли спазява каката от другата дирекция, уважаеми журналисти от 24родопи или всичко туй прекрасно вече мина и той вече не я обича.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/7/21 16:22

    Имайте малко достойнство, болничните са до време. Достатъчно бездействахте и мълчаливо наблюдавахте как се съсипват образователни институции от парашутисти. Всички вкупом се махайте, време е за нещо ново и различно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/7/21 16:28

    Гроздан Колев, е заменен с Антония Костова. Някой се ебава. Та тази е повече герб от Гроздан бе хора.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/21 16:33

    Гроздан напълни гащите и се разболяя! Човешко е! Калинката друго не може-винаги наведе, иначе ще остане гладен!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/21 16:33

    Гроздан напълни гащите и се разболя! Човешко е! Калинката друго не може-винаги наведен, иначе ще остане гладен!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/7/21 16:43

    А двете каки от НЗОК и Нои кога? Време им е да им се потърсят отговори на много въпроси? Как то например- Как така и две каки Калинки си купиха тази година служебни къщи? От къде пари? За сметка на ког? Особено Нои?!? Неудомявам как смениха удобната за всички пенсионери сграда на НТС със съборетенита и възтесничка бивша необитаема сграда на ДЗИ ? Ето такива въпроси да им се зададат?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/7/21 16:54

    Следващата седмица ще е много весела ще хвърчат калинки от горските стопанства. Честито на светлото макар че ще му е затъмнено доста Кеф голям.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/7/21 16:54

    Следващата седмица ще е много весела ще хвърчат калинки от горските стопанства. Честито на светлото макар че ще му е затъмнено доста Кеф голям.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/7/21 16:55

    Следващата седмица ще е много весела ще хвърчат калинки от горските стопанства. Честито на светлото макар че ще му е затъмнено доста Кеф голям.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/7/21 17:13

    ГРОЗЕВ ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ СТО ПЪТИ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА.НАЙ ГОЛЕМИЯТ РЕКЕТЬОР.ВСИЧКИ ВЛАСТИМАЩИ ЗНАЕХА НО НАЛИ Е ТЕХЕН ЧОВЕК.СЛЕД ВРЕМЕ ГЛАДЕН ЩЕ СВЪРШИ ЗАЩОТО ИМА РЕКЕТЬОРСКИ ПАРИ НО ЩЕ СВЪРШАТ ТЪЙ КАТО Е АБСОЛЮТЕН НЕКАДЪЪРНИК. ЕМЯ ВИДОВ ДЕН МАКАР И С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/7/21 17:14

    Нима ще посегнат на пудела на Мадам в РУО? И какво ще прави сега изпълнителят на мокри поръчки, освен да се крие в болнични? Толкова се гордееше с ролята си на инквизитор...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/7/21 17:17

    В кадастъра кога ще са промените

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/7/21 17:29

    На бостана в Банкя тиква расте, но ще дойде жътва в други ден уволнение

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/7/21 18:31

    Горските от Джебел да не се ослушват Рафо има камион и със собствен транспорт снабдява хората с дърва без документ

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/7/21 21:12

    Кърджали в утрото на 9 юли - Водното огледало, новият мост в парка, сградата на властта - Белия кораб. В следобедните часове в държавни структури и партийни офиси стана "много горещо".-ХА ХА ХА

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/7/21 21:55

    И само шефа на РУО ли ще разследвате?Ами неговите директори?Всички почти гробарски назначения?Що не се поразровите да видите какви са ги вършили и продължават да ги вършат?Я се поразходете по гимназиите и по основните училища из областа,ще се шашнете,особено малките населени места училищата.Там е феодален строй.Директорът е господ,той коли той беси,и бог високо,цар далеко.Там справедливоста никога няма да дойде

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/7/21 22:30

    Какво ще прави сега Добрева без Гроздан?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен10/7/21 12:21

    Кога ще започне чистката в общината и в училищата?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен10/7/21 14:10

    Аз мисля, че временният шеф на РУО-Кърджали е Ангелина Костова, а не дъщеря й Антония Костова.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен10/7/21 17:39

    Всички институции ще имат нови директори след изборите. Наредиха от министерското ведомство. Заповед 11 чл 6 ал 1 по разпореждане на президента на република България и република Конго. Сега ще попитате защо Конго. Защото ще има и директори индианци. Няма достатъчно кадри в страната.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен11/7/21 18:31

    Колев си отиде, заради активните директори от ГЕРБ. Трябва по-надолу по веригата да се пипа и назначаването да става централизирано

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен15/7/21 15:43

    Колев отишъл ли си е вече? Димитра какво разбира и тя от образование? Кога най- после в това РУО ще влезнат качествени хора?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.