„Случващото се в последните часове доскоро изглеждаше немислимо. Разкрития, като обявените от министър Рашков днес, оставаха само обществена тайна. Представителите на една партия, до такава степен са се вкопчили във властта си, до такава степен са загубили мяра в действията и думите, че днес да сме свидетели на най-уродливите форми на злоупотреба с власт и влияние“.

Така коментираха последните скандални разкрития в региона от структурата на „Има такъв народ“ в Кърджали.

„Защитата на демокрацията, към която кандидатът на същата тази партия призова избирателите в Кърджали, е в пълна диаметрална противоположност с изнесените факти – натиск, заплахи и машинации. След сигнала за обаждане на г-жа Караянчева към полицейски шеф в Кърджали, в което тя открито го е заплашила с уволнение, ако не спре действия по отношение на служители на ДГС, които са активисти на ГЕРБ и са търгували дърва за огрев срещу вот, се пораждат следните въпроси:

-От кога е работела тази схема?

-Уволнявани ли са служители, които са отказвали да прикриват или да участват в подобни порочни практики?

-Търговията с вот в ДГС изолиран случай ли е? В кои други държавни дружества е мултиплицирана схемата?

-Професионализмът или партийното послушание са били водещи при кадровата политика на ГЕРБ?

-При установените нередности, Главният прокурор ще поиска ли снемане на имунитета на г-жа Караянчева?

- След скандалите „Ало, Ваньо“, „Апартамент гейт“, „На тоя да му размажа физиономията“, „Мата Хари“ и сега „Караянчева гейт“, колко още трябва да търпим, за да се убедим – време е за друго!“, коментират от „Има такъв народ“.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/7/21 15:40

    Пускайте вече тоя телефонен запис да го чуем

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/7/21 15:58

    Голямото реване тепърва предстои.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/21 16:12

    Aide stiga s tiq dvoini standarti. Zashto ne moje da se komentira pod statiqta za Cveta. Nito edna publikaciq za GERB ne beshe otvorena za komentari. Ot kakvo se strahuva Cveta i 24rodopi. Neka da se vidi istinskata "narodna lubov"

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/21 18:16

      Защото статията е платена. Всички платени са без коментар.

      Изтриване
  4. Анонимен9/7/21 16:13

    Какъв професионализъм, години наред назначават неграмотници, които ги мързи да отидат на работа, а далаверите бързо, бързо ги научават.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/21 23:57

      Има много назначени, заплати получават, последните 10 години на работа един ден не са ходили.

      Изтриване
  5. Анонимен9/7/21 16:40

    Тя да каже обаждала ли се е?А щом се е обаждала ясно е защо!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/21 16:41

    Светльо не е на работа след обяд.Бил е привикан в Кърджали.Дали е сменен?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/21 16:44

    Промяна трябва да има и в Родопи 24 патерици на ГЕРБ и ДПС. Родопи 24 пускайте коментарите ми нали се имате за независима медия.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/7/21 17:29

    На бостана в Банкя тиква расте, но ще дойде жътва в други ден уволнение

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/7/21 20:01

    Тиквата плод ли е или зеленчук ? Въпрос с повишена трудност.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/7/21 11:20

    Точна и ясна позиция. Браво. Най-важното че е точно това което народа мисли. Наистина е време за радикална промяна и не само да се изчегъртва мръсотията, ами ако е нужно и с огън да се гори инфекциите на нашето общество и да почнем на чисто. Аз съм за пълна лустрация на комунистическите остатъци и мафиотизираните гербаджии

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.