Веселин Боянов Райчев е новият директор на Държавно горско стопанство – Кирково, което стопанство е позиционирано в село Чакаларово. Това е другата новина на деня от Южноцентралното държавно предприятие, където новото ръководство на мегаструктурата започна смяната на директори на Държавни горски стопанства (ДГС) в Родопите.

Както вече 24rodopi.com писа, Антон Пехливанов е назначен за директор на горското стопанство в Крумовград.

Веселин Райчев, който е бивш главен секретар на Изпълнителна агенция по горите, а дълги години е работел в частния сектор, сменя Митко Манев, който бе задържан в началото на акция при полицейска акция срещу търговията с изборни гласове.

Очаквайте още новини за смяната на шефовете на горски стопанства в Родопите

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/21 21:01

    Смениха най - добрия директор за всички времена през ,което е съществувало ДГС Кирково ! Абсолютно набеден човек! Е сега вече Ала -в ще си разиграва ,,магарето"! Хора не виждате ли ,че калинките от ГРОБ са вече в ИТН! Отново подземния свят ще владее горите......!Но всичко има граници! ,,Бизнесмени" замислете се докога народа може да ви трае!? Всичко има предел....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/7/21 21:08

    Бахти смените тоз не е ли от дпс.Алооо областния кво прайте бре

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/21 21:59

    Bravo sega i gorskite v Bekovski da smenim htot sa pod zakria na usenkata i Sahkata na kafe mahnata v Bekoski kadeto piat kafe za sia ot strah gorskite i Sahkata i negovia rezac sa postoiano zaedno zatovae nebhodimo mahaneto na gorskite ot Bekovski htosa gerbajiski kuceta na uisenkata i Sahkata

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/21 22:36

    Как може толкова възпитан и интелигентен човек като г-н Манев да смените? Това вече е жалко!! Това е човек за пример!
    Срамота!!!
    Поздрави от В…

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/7/21 22:47

    Кемал от Джебел беше в комисията в с.Мишевско на 11.07.2021 г.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/7/21 00:12

    Ох мале човек живи да ви оплаче. Кво ревете на умряло не разбрахте ли че както си дойдохте така ще си ходите. Това е само началото екшъна предстои след сряда когато правителството на ИТН ще е факт. Много бързо забравихте когато дойдохте на власт га сменяте до метачките ЧЕСТИТО на новите директори. Утре чакайте поредните смени.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/7/21 05:48

    Рядко почтен и достоен човек... срам и позор...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/7/21 08:29

    Хвърлетеги няма жалене те като уволняване невин хора като им играеха с хляба психиката сега е техенред боклуци сега шеим пруиа влецито котоги видя всачки

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/7/21 08:32

    Боже Весо Райчев пак в играта. Хора замислете се???

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/7/21 08:34

    Весо горско с. ЧОРБАДЖИЙСО е най големия Гербер

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/7/21 09:02

    Vreme behe sicki gerbadji vanka

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/7/21 09:08

    САМО ЗА СВЕДЕНИЕ НА АВТОРИТЕ НА ГОРНИТЕ КОМЕНТАРИ.ПРИЯТЕЛИ, НЕ ЗНАМ ВАЛЕНТИН МАНЕВ КОЛКО Е ВЪЗПИТАН И ИНТЕЛЕЛИГЕНТЕН ,НО БЕШЕ АБСЮЛЮТНА КУКЛА НА КОНЦИ,ЧИЙТЕ КОНЦИ СЕ ДЪРПАХА ОТ ГЕРБЕРСКИТЕ КАДРОВИЦИ КАТО ЮСЕНКАТА.ПОРАЗИИТЕ,НАНЕСЕНИ НА БЪЛГАРСКАТА ГОРА ОТ МАНЕВ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОКРИЯТ С ГОДИНИ.ТАКА,ЧЕ НЕДЕЙТЕ ДА РЕВЕТЕ ЗА НЕГО,ЗА НЕГО ДА РЕВАТ ТЕЗИ,КОИТО НАПРАВИХА БИЗНЕС ПО НЕ РЕГЛАМЕНТИРАН ПЪТ./САШКАТА ОТ БЕНКОВСКИ/.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/7/21 11:02

      Хубаво пич, ама.... Не Валентин, МИТКО Манев беше шеф на горското в Кирково.

      Изтриване
    2. Анонимен29/7/21 20:45

      До 09.09- Аз съм един от потърпевшите от кукловедството на Митко Манев. Явно добре го познаваш. Като се обаждаха гербаджиите, гащите му трепереха.Бил възпитан, бил най-добрият, защо не приемете истината, за да не се излагате по-вече. Ха си..ир, бе.М. Манев?

      Изтриване
  13. Анонимен29/7/21 09:43

    Ne samo sahkata ami gorskite praviha dalaveri kak gorski slojitel moje da pusne bahtamu da reji darva za prodan a na naselenieto nese dava vsicki gorski v benkovski sa dalaveradji takace vann

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/7/21 10:14

    Може да си възпитан, може да си интелигентен, може да си културен,може да си професионалист, но дадеш ли си дупето под наем, винаги идва момент, в който срещаш усещането да си седнал с голо дупе на таралеж, както се изразява един велик мислител напоследък!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/7/21 11:23

    Uosiinkata i sahkata pak zapocvat dasi praviat dalaverite v Benkovski sas Gorskite pak haima getbadjiska kampania

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/7/21 16:38

    Голям мерак за началнически пост имат и агентите на ДС в горско Чорбаджийско.Работили за ИТН на изборите.Един от тях е агент браанко,щял да махне всички гербери

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/7/21 17:05

    Весо от горско стопанство с. ЧОРБАДЖИЙСО е кадровика на ГЕРБ. Постоянно се хваляше с Караянчева.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/7/21 17:07

    Весо от с. Шумнатица към Горско стопанство с. ЧОРБАДЖИЙСО беше кадровика на ГЕРБ. Постоянно се хваляше с Караянчева...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/7/21 21:56

    Sahkata e Bial kahar ama nikito gorskia kvo napravi minalata godina dadahamu bukva i toi pusna Bahtamu da reji darva za prodan i kvo stana nariazaha 20 koli i pak neim gi otneha pakgi prodadoha e tovasa gerbadjite v Gorsko benkovski

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.