Веселин Радославов Ангелов временно ще ръководи горското стопанство в Ардино, става ясно от решение на Южноцентралното държавно предприятие. Той заема мястото на Емил Войводов, който на последните местни избори бе кандидат за кмет на Неделино от ГЕРБ.

Веселин Ангелов бе назначен за директор на ДГС-Ардино през 2009 година. През 2013-та бе освободен, а през 2015-та участва в местните избори като кандидат за общински съветник от ГЕРБ. През последните 8 години Ангелов е зам.-директор на ардинското ДГС.

Както вече 24rodopi.com писа, Антон Пехливанов е новият директор на ДГС в Крумовград, а Веселин Райчев – в Кирково.

В следващите дни нов шеф ще бъда назначен в ДГС-Момчилград.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/21 08:23

    Браво многоосерадвам махаитеги иги раследваите нени дават дърва за огрев и оше много кога ше махате и в град джебел тази бракониери с празната глава кемал

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/21 08:30

    Веско трябва да остане за постоянно, защото е местен кадър и честен човек. Успех и разум на ЮЦДП.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/21 08:37

    Войводов от Неделино. Нищо против Неделино и Войводов, но защо при наличие на местни кадри ние ще мъкнем партийни директори от друга област? Повече не трябва да се допускат такива назначения.Камъка си тежи на мястото. Толкова ли няма местен образован човек? В ДГС-Ардино мога да ви изброя поне 5 местни и образовани лесничеи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/7/21 11:58

      Защото НИКОГА НИКОЙ не се слага заради способностите, които има, а заради партийната принадлежност. Който и да дойде, все тая. Облагодетелстват се все подмазвачи, които днес са от ДПС, утре от БСП, после от НДСВ, ГЕРБ, ИТН...Нови лица НЯМА!

      Изтриване
  4. Анонимен29/7/21 10:04

    Момчилград кой ще е?
    Ония голямото добро утро Ангелушев....
    Юсенката заслужава....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/7/21 10:08

    Нищо лично към момчето,но и той не е ли от партията на тиквата?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/7/21 11:02

    Със Войводов трябва да си ходи и Метин Бекир който е поставено лице на фирмите на Войводов.Иначе мама никакъв смисъл от промяната.Чрез Метин, Войводов пак ще диктува и управлява.дървата ще са за Неделино а местното население има да чака.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/7/21 16:02

    Значи да живеят партиите.Едно време имаше само едена партия.Да живее БКП...Сега станаха много партии,но управляващите копират от БКП, при назначенията...Стига да си член на правилната партия..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/7/21 16:19

    А Ифата от неделино кой ще спре прави на ден по два курса той ги на Войводов всички знаят

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/7/21 18:37

    Кучето си лае, кервана си върви. Всичко ще продължи да функционира по същия начин,както до сега и без контрол.Ще се извършват далавера, ще се извозват дърва към други общини,неделинските фирмите които работиха за бившия директор ще продължават да действат, а други да си взимат комисионните от фирмите.Общо взето никаква промяна. Уж махат кадрите на ГЕРБ, а в същото време назначават друг кадър от ГЕРБ. Не мога да разбера каква е тази политика.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/7/21 05:09

    Защо Янчев остана директор някой да каже

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.