Хиляди пяха с Йордан Йончев-Гъмзата, на феста, организиран от ПП „Има такъв народ“ в Кърджали снощи. Звездата от екипа на Слави Трифонов пристигна в града, за да засвидетелства подкрепа към кандидатите от партийната листа за 9-ти МИР Кърджали и да зарадва гостите на Парк Фест 2021.

ВИДЕО репортаж: Парк фест`2021: Много настроение, много звезди и пожелание за едно ново начало след изборите на 11 юли! - тук

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/21 12:58

    Страхотен празник! САМО ИТН! И не само заради концерта, а защото е време за НЕЩО ДРУГО!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/21 13:17

    Снощи беше един невероятен спектакъл за хората от Кърджали където заедно хиляди пяха с Гъмзата, а на 11 юли хиляди ще гласуват зо Има такъв народ. Аз съм турчин който винаги досега съм гласувал за ДПС, но този път заедно със цялото си семейство и обкръжение ще гласуваме за ИТН. Навремето и ДПС организираше такива концерти, но сега тях не ги интересуват хората защото са заети само с мисълта за власт и правете на пари. ДПС вече е болно от синдрома на придобитата имунна недостатъчност, няма ги онези истински Депесари които носиха в сърцата си идеите и мислеха за хората на Кърджали и региона. И един съвет към ръконодителите на ДПС, престанете да плашите хората с нов Възродителен процес и заплахи за етническа нестабилност, такъв проблем не съществува и ставате много смешни. Дори да има такава опастност Байрам или Адлен Шевкед ли ще ни защитават. Адлен до преди няколко години се срамуваше да казва, че е туркиня, ако не е така да каже защо тогава като почина баща й беше погребан с ковчег с костюм и вратовръзка като християнин!? С две думи- Вие от ДПС сте фалшиви и лицемери!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/21 08:55

      Добре написано, но може ли да си турчин и да не си мюсюлманин?

      Изтриване
    2. Анонимен4/7/21 13:27

      Поздравявам ви! Бъдете смели и се борете за свободата си!

      Изтриване
  3. Анонимен3/7/21 16:45

    дипсе направо омря!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/7/21 17:01

    Да подкрепим ИТН...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/7/21 19:24

    Хора от ДПС осъзнайте се, че вашите лидери ви използват, натрупаха несметни богатства чрез вашия глас, а след това изобщо не се сещат за вас. Същото се отнася и за Герб и за БСП. Мислете каква съдба искате.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/21 00:39

      Блажени са вярващите, ако си мислите, че новите ще са по-различни от предишните... Историята със Симеон месията се повтаря

      Изтриване
    2. Анонимен4/7/21 09:33

      То и ръководството но ИТН Кърджали са на хранилка в ДПС - има ли смисъл да гласуваме за тях ?

      Изтриване
  6. Анонимен4/7/21 07:10

    Общината купува коли за 300 000 лв, но казват че нямат пари.
    Таксите за смет рекетирате хората.
    Време е да осъзнават хората.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/7/21 08:53

    Ще ти спра тока бе хей му..........

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/7/21 11:44

    Само ИТН повече не гласуваме за мишоци

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/7/21 14:54

    Само ИТН!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.