Проверка за нанесена телесна повреда е образувана в РУ-Момчилград, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

Около 18 часа вчера на улица в града възникнал конфликт между двама мъже на 45 г. и 36 г. По-възрастният избутал опонента си, който паднал и получил травма на ръката. Пострадалият бил прегледан в Спешното приемно отделение в областния град и освободен. Извършителят на деянието е бил задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

Автомобил с прекратена регистрация е бил установен в областния град. При направена проверка на лек автомобил „Дачия“ с 53-годишен водач полицейски служители констатирали, че моторното превозно средство е със служебно прекратена регистрация по чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.