„Цяла година чакаш лятната отпуска, за да се върнеш в родния край и да гледаш на живо поне два мача на любимия отбор, но… Българска му работа – дочакал си четвъртия кръг от първенството, а „Арда 1924“ няма нито един домакински мач. С ЦСКА - отложен, с „Лудогорец“ – отложен, защото тези от Разград щели да имат мач в евротурнирите.

Защо измисленият отбор от Разград, в който не само няма жив разградчанин, но и българите са дефицит, е толериран постоянно от шефовете на футбола в България. Вярно, бяха големи калитковци при изпълнението на дузпи срещу гръцкия отбор в Шампионската лига, но едва ли в други европейски страни отлагат мачовете на техните представители. Няма такова положение – ние искаме да изиграем един мач за 10 дни!!! От много помагане на измислените от Разград, първенството е пародия, а националният ни отбор е от най-слабите в Европа.

Първенството ни е компрометирано от странни решения и помощи за отбори като „Лудогорец“, няма качество, няма големи играчи.

И така както си върви, предлагам да задължат всички хранени от властта бизнесмени да имат отбори, за да има поне сблъсък на порочните практики в Първа лига.

Само „Арда“!“, пише до 24rodopi.com гневен футболен фен, който работи в Германия и от 4 седмици е в родния Кърджали. Той отложил връщането в Германия с няколко дни, за да може да гледа на 15 август дербито между „Арда 1924“ и „Лудогорец“, но вчера БФС отложи срещата.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/21 10:36

    Измислен отбор всяка година играе в шампионска лига.Стига глупости.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/21 10:41

    bfs za edni e maika za drugi ma6teha sramota k.r za bfs

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/21 10:54

    а бе тъпак селски я марш в Германия да да бъркаш бетона... кой знае от от кое село си, от вдън гори тилилейски. Видял гамена 5 евро на едно място и се побъркал. Пази боже сляпо да прогледа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/8/21 16:08

      Аз ще си отида в Германия ама ти ще си умреш в тия Разград ски чукар амсалак бетон не бъркам а бъркам в Газа като теб смотан цървул разбрали

      Изтриване
  4. Aбе когато ние имахме мач с Апоел и имахме зор, тогава с голям мерак отложихме мача с едното цска.
    Сега изведнъж след като отпаднахме отлагането на мач стана голямо престъпление.
    И кво като не отложат мача? Нали ще дойдат тука с треия състав и ще ни пребият като кучета.
    Аман от селски компплексарщини

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/21 12:34

    Не съм фен на Лудогорец,но в момента отбора им е много силен, с класи над друите...Това отлагане наистина идва малко в повече..те просто нямат нужда от това..Да говориш ,че случаино са били гърците значи нямаш хабер от футбол.Домуза показа ,че може с добър мениджмънт и с пари естествено...Други с много повече пари не направиха нищо.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/21 12:42

    Имат отбори за всички групи само за а група нямат

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/8/21 14:07

    До-10.54.ти си стой в КОЧИНАТА. 300ев.Б.М.Б.Материала хич го няма.....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/8/21 22:16

      Ти па колко си измислен с твоите "остроумия" Б.М.Б. майкооо замисли се и ти си част от матреЯла

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.