„Арда 1924“ и столичният „Локомотив“ завършиха 1:1 в двубой от 6-тия кръг на Efbet лига. „Сините от Кърджали“ бяха сочени за фаворити, но бяха само по-активният отбор в един скучен мач, а само това не стига.

Йоргос Кацикас от гостите си отбеляза автогол в 52-ата минута, но съотборникът му Октавио Мерло изравни в 81-ата.

“Тежък двубой беше може би поради състоянието на терена. За пореден мач се получават две неща - не успяваме да завършваме по най-добрия начин атаките и вторият проблем е, че от един удар в очертанията допускаме гол. Не сме си взели поуката - когато имаш предимство в даден етап от мача, да завършиш по-точно и да имаш някаква сигурност в своето наказателно поле”, коментира след мача наставникът на „Сините от Кърджали“ Николай Киров.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/21 01:39

    Терена, на калпава ракета космоса и е крив.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/8/21 09:13

    Разбирачите отдавна вече разбраха ,че нещата отиват в киреча. Сал тренера се прави на умряла лисица и за него всичко е изненада. А играчите се смеят,докато той уж е навъсен покрай страничната линия. Това ми направи силно впечатление!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/8/21 13:04

    Караджов в този мач беше НУЛА И ОСТАНАЛИТЕ......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/21 13:29

    аман от разбирачи те на мач не ходят защото им скъпи билетите искат футбол в Кърджали да има-нищо няма да има в Кърджали защото всеки от всичко разбира семкаджии има само не разбирачи !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/8/21 11:39

      Приятелю ! Като ти гледам грамотността и се хващам за главата. Разбирам,че си неграмотен. Човещинка е ...,но когато си и арогантен,то си плачеш за пращане на училище и смирение. Дали ще можеш да ме разбереш не зная, но все пак опитай да насилиш някоя и друга мозъчна гънка. С уважение към твоята грамотност и старание да пишеш без точки, запетаи и главни букви.

      Изтриване
    2. Анонимен29/8/21 17:39

      Айде, учителя по Български пак се изАква. Ти си накъв дървен философ най вероятно сто кила, озлобен от невъзможността да бъде спортист и поради тази причина бливащ небивалици. Абе глей си скучни живот и остави тренера и момчетата намира не са ти в категорията. Хахха

      Изтриване
    3. Анонимен29/8/21 19:58

      11:39 napana za ironiq ne ti se poly4i probvay pak

      Изтриване
  5. Анонимен28/8/21 13:52

    Локо са толкова железничари, колкото и
    ЦСКА - армейци…

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/8/21 13:01

    Билетите са прекалено скъпи 5 лв за сектор Б и по 10лв за А В секторите иначе на следващия мач под 100 зрители ще има...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.