„Арда 1924“ дава футболен урок на „Левски“ и то на „Герена“! „Сините от Кърджали“ поведоха с 2:0 на полувремето на мача от 3-тия кръг в Efbet лига, който се играе на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата.

Тонислав Йорданов откри за гостите в 20-ата минута от дузпа, отсъдена за поваляне на Иван Коконов в наказателното поле на "Левски". Спас Делев прати за втори път топката в мрежата на Николай Михайлов в 32-ата минута. И двете ситуации домакините "подариха" топката на пресиращите ги гости и те не проспаха това, отигравайки по перфектен начин положенията.

След 45 минути игра на „Герена“, както биха казали феновете: „Арда“ мачка „Левски“!

През втората част темпото на играта спадна, мъката на "Левски" продължи, а "Арда 1924" показа, че може и да е останал без финансовата подкрепа на Румен Гайтански - Вълка, но начело на тима е най-добрият треньор на България - Николай Киров. Тактиката на Белия донесе 3 точки на "Арда 1924", който е 6-ти във временното класиране с 4 точки и 2:0 голова разлика. Възпитаниците на Киров имат и мач по-малко, отложен бе домакинският мач срещу ЦСКА във втория кръг.

Както вече 24rodopi.com писа, „Арда 1924“ е по-добрият отбор в момента и има шанс да влезе в историята на Левски“ като "виновник" за най-лошия старт в елитното ни първенство на „любовта на народа“. Победата на „Сините от Кърджали“ означава три поредни загуби за „Левски“ от началото на сезон 2021/2022 и последно място във временното класиране.

И това се случи - краен резултат 0:2 и "Левски" е на последното 14-то място с 0 точки и голово съотношение 1:6.

Стартовият състав на „Арда 1924“: Иван Караджов, Деян Лозев, Пламен Крумов, Милен Стоев, Александър Георгиев, Милен Желев, Емил Мартинов, Иван Коконов, Жуниньо, Спас Делев, Тонислав Йорданов

Николай Киров: В „Левски“ може и да ме искат за треньор, но аз имам контракт с „Арда“! - четете тук

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/8/21 23:18

    Само Арда

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/8/21 00:00

    То ,че играчите играят и показват уважение към президента на Арда е добре,но не така е с шефовете им ,които се измъкнаха като ....да не казвам като какво. Подписаха договорите,взеха парите и се скриха като мишки. Питам: Честно ли постъпиха? И как имат очи да се показват пред хората ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/8/21 05:14

    Браво на футболистите на ФК "АРДА". Честита победа. Мисля, че и тази година "АРДА" ще бъде една от първите цигулки в оркестъра на футболното първенство на България.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/8/21 23:03

    Това беше последната победа на Арда

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.