„Когато бях в България през 2019 година подадох сигнал за преливащи контейнери на главния път Кърджали-Ардино.  След две години положението е същото, преливащи отпадъци, найлони навсякъде. Явно трябва всеки месец да се пише, за да се свърши някаква работа. Как РИОСВ Смолян следи за чистотата в района на община Ардино, а в Кърджали екоинспекцията в Хасково не? Как едно и също пътно управление в Ардино работи, а в Кърджали не? Как РИОСВ Смолян действат светкавично и имат постоянство в община Ардино, а в Кърджали никакви ги няма?, пита в писмо до 24rodopi.com гурбетчия от ардинското село Бял извор.

Сигнал от Нюркян Мехмедали е бил подаден и до РИОСВ.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/8/21 18:03

    Г-н Мехмедали, ти не разбра ли, че циганията я има само в България. Обиколил съм доста държави в Европа, но човек влезне ли в България всичко се променя. Не зависимо през кой ГКПП ще минеш.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/21 21:43

    Шофирам от Крумовград към Момчилград в района на Бодка впечатление ми прави сравнително нов Мерцедес с белгийска регистрация (дори запомних регистрацията му) загледах се продължително и културният европейски гражданин си изхвърли празното кенче от енергийна напитка направо през ДЖАМА на пътя.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/8/21 21:49

    Тозигурбетчия щом много,мисли за родния край,защо я е напуснал😡,и вместо да знае много,да вземе да помогне с почистването,нали има евро,да не се прави на Херкулес,глупак такъв,видял Европа,хули родина😡

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/8/21 10:51

      А защо трябва той да почиства? Значи такива, като теб, хвърлят боклуци безразборно, а трябва да дойде някой гурбетчия от чужбина да ги чисти, така ли? Ами да дойде да почисти и у вас, а? Щото явно си свикнал да живееш в кочина и чакаш някой друг да свърши работата. И защо да хули Родината? Защото е показал бездействието на властите ли? Баси малоумника...

      Изтриване
  4. Анонимен8/8/21 22:49

    Това им е хоби, да хулят!!! Сякаш всичко на Запад е рози. И кой изобщо ги има за хора на Запад!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/21 22:58

    Абе вие гурбетчиите повече замърсявате.от колите си изхвърляне всичко

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/21 23:14

    сигурно е кофражист или мияч в европата ама тука задължително с мерцедес или бмв... от селото може да избягаш ама селското в душата остава завинаги

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/8/21 10:35

      Не позна, пич! Не е кофражист, не е и мияч. И не кара мерцедес или бмв, защото това си е запазена марка за кърджалийските парвенюта. Кара чисто нова кола от среден клас и работи в немска фирма занимаваща се с електрооборудване. Селското е в твоята душица. Не можеш да приемеш факта, че живееш в кочина, а си мълчиш като шушумига пред нередностите. Той може да говори открито, защото не зависи от местните дерибеи, което не може да се каже за тебе...

      Изтриване
  7. Анонимен9/8/21 05:22

    Нека редакцията да посети и направи един репортаж за състоянието в района на бл. "Ракета" където по цял ден има едни тумби от хора които са на пейките под дървото и какво чудо от мръсотия и отпадъци има около тях през деня, а за вечер като си тръгнат да не говорим. Важното е, че има кой да им слуша гюрултията през деня и вечер или сутрин да им прибира боклуците. Това място е едно от огледалата на града. Сюжет за малък разказ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/8/21 07:56

    Точно вие гурбетчиите замърсявате повече от нас,културата вие пълна нула.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/8/21 08:47

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/8/21 09:39

    Недейте идва бе...

    ОтговорИзтриване
  11. Фирмата за чистота не си върши работата! Няма контрол от Общината, която е страна по договора! Имат само претенции за повишаване на ТБО. На ул."Иван Вазов" махнаха контейнерите и сложиха варелите ( отремонтирани) от мойто детство! Сигурно фирмата изписа пари за нови варели?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/8/21 11:13

    Бате вие поне избягахте и се отървахте. Ние какво да правим останалите. Тази циганска държава няма да се оправи никога. Особено Кърджалийския регион е пълен с простаци и селяндури!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/8/21 14:59

    Нека да не ги слагаме под един знаменател гурбетчиите,
    и не са напуснали бащин дом за кеф, важното е, че с пот на челото
    си изкарват парите. А какво ще кажете за някои в България, които получават пари
    без да влагат труд??? и не си мислете че не са информирани институциите.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен10/8/21 09:30

    Can sıkma arkadaş, bu devlet adam olmaz. İnsanlar cahil çünkü. En cahil de Türkler tabi

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен10/8/21 09:48

    Май изписана и 20 млн за пре асфатиране на пътя Кърджали Ардино. Тук ще е така.Средсвата за почиства не отидоха по стадиони и футболисти на едни чаламджий.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.