До дни „Арда 1924“ ще има нов мощен спонсор. Новината съобщава бизнесменът Стефан Пешев, който е с основен принос за рестарта на кърджалийския футбол.

Акционерът в „Арда 1924“ Стефан Пешев коментира отлагането на мача с „Лудогорец“ от предстоящия кръг на първенството и оттеглянето на досегашния собственик Румен Гайтански на клуба.

„Това е възмутителна история. Първо искам да уточня, че вече не участвам в управлението на клуба. Виждам каква тиня е в българския футбол. Сега разбирате ли защо Румен Гайтански се оттегли. Има ли смисъл да си дава парите за нещо, което не се играе по правилата. Затова той не иска да се занимава повече с футбол. Омръзна ми да си играем домашен белот“, заяви Пешев пред „Тема спорт“ за отложения мач.

„Възмутително е, че никой не е попитал Арда дали е съгласен срещата да се отложи. Нормално и колегиално бе някой да се обади и да попита дали имаме нещо против. Никой обаче не го направи, което е скандално. Явно не ги интересува нашето мнение. Решават си нещо и го правят. Защо мачът не бе изместен за събота, какво пречеше? Добре известно е медията, която държи телевизионните права, на кого е и къде й се намира офисът. Това, което се случва с отлагането на този мач, е абсолютно нарушаване на феърплея. На какво прилича това, ударихме дъното. Ако искат, от Лудогорец сами да кажат кога да играем с тях", коментира Стефан Пешев.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/21 12:30

    Съдете ги до дупка и това e.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/21 12:45

    prav e Pe6ev ne moje da se igrai po svirkata na edin omrel otbor otlagat ma4a sledva6tiat ma4 pak 6te im go otlojat no ot sarce im pojelavam da ne vidiat 6ampionska liga

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/21 13:39

    ГОвори се, че, ако Лудогорец победи Малмьо, всеки един български футболен отбор ще получи премия от УЕФА(1ва,2ра,3та лига). По прогнозни пари Арда ще получи ПОЛОВИН милион лева плюс...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/21 13:54

    Взе каквото можа като спонсор на Арда пътища и т.н

    ОтговорИзтриване
  5. В БФС повечето са боклуци, всичко се прави за да се угоди на гелосания.Трябва да се подкрепи Бербатов за да стане нещо положително в родния футбол.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/21 14:29

    Лудогорец и в часност Киро-Гела убиха футбола в България.Хубавото е че никой не е вечен.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/8/21 17:34

    Да играят с резерви,нали са с големи претенции

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/8/21 20:13

    Обзалагам се че лудогорец посмъртно няма да може да отстрани малмьо, уефа не е бфс да удари рамо на отбора на гелосания.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/8/21 20:55

    На единия е било казано от сараите че трябва да вкара Арда в А група.Целта е изпълнена пито платино и чао

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/8/21 21:52

    Домуса и компания да се готвят другата седмица за шведска тройка

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/8/21 22:41

    Къде каза за мощен спонсор!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/8/21 23:14

    Вие вярвате ли на Пешев? Защото аз -не! Колко трябва да си нагъл,че отново да излъжеш общината и най-вече обикновените,отрудени хорица в Родопите? Кажи ми ,Пешев-защо така се подиграхте с хората и имаш ли още очи ,с които да гледаш съгражданите си?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.