Една социологическа агенция обяви, че „Демократична България“ (ДБ) вече е втора политическа сила у нас. Формацията на Христо Иванов щяла да финишира втора на предстоящите парламентарни сили, става ясно от последното социологическо проучване.

В редиците на коалицията се размечтаха, че могат да станат дори първи и за да се "нахранят" с още 1-2 процента, като глутница вълци се нахвърлиха върху Слави Трифонов и „Има такъв народ“ (ИТН). С дежурната вметка „Хапем ИТН, за да ги боли ДПС“.

 

Възможно ли е ДБ да станат първи!?

Зависи от… служебния министър Кирил Петков.

Той може да е и най-големият шмекер в Европа, какъвто е анонсът на една от актуалните политически кампании в България, но е роден за политик. Бие по харизма и Бойко Борисов.

„Демократична България“ има играчи, послания и медийно присъствие за второто място, но не и за голямата изненада.

От Кирил Петков зависи. Дали ще припознае „Демократична България“ като своята политическа сила, какъвто е анонсът на друга политическа кампания, или ще заиграе в отбора на президента Румен Радев.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/8/21 11:01

    бля, бля.....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/8/21 12:05

    Какъв шмекер ви гони, спечели делата и в Европа и в Америка и се подписаха споразумения. Да продължават да търсят нахалост, ама дори и порно касета не могат да намерят. Човекът е неподкупен. Точка.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/8/21 12:26

    Ако няма 500 страници подробен коалиционен договор, всичко останало е задкулисие.
    Няма значение кой, къде и кога преговаря. Важното е договорките да се публикуват черно на бяло с подписите под тях.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/8/21 12:29

    Рядък шанс, дами и господа, да наблюдавате имплозията на една партия /ИТН/ за по-малко от година. Изгрев, зенит и залез за времето, което е нужно на повечето партии да огранизират един конгрес :D

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/8/21 13:23

    Този юнак е завършено менте,както казах навремето за чалгара Слави.Не ми трийте поста,а го запомнете.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/8/21 13:39

      Боли ли ви, че бърка сметките на депсето?

      Изтриване
  6. Анонимен29/8/21 15:43

    С едно птиче пролет не става.Ако тези от ИТН продължават по същия дух държавата ще се оправи.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/8/21 15:44

    По добре служебен кабинет който за всеки лв се отчита къде ги харчи вместо някой от джипа да ги харчи без да пита.Избора е ваш ИТН или Герб

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/8/21 10:52

    Служебният кабинет! Браво!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/8/21 11:04

    Разбира се, че ГЕРБ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.