Журналисти, приближени до ръководството на „Левски“, правят опити да убедят треньора на „Арда 1924“ Николай Киров да поеме столичния тим, съобщава топспорт. Тези действия се случват точно преди мача между двата отбора от третия кръг на efbet Лига.

Ситуацията е подобна на тази, при която беше назначен Славиша Стоянович през миналия сезон. Тогава словенецът дойде на "Герена" без Наско Сираков да участва в началните разговори с него. В края на май босът на "сините" обаче еднолично реши да се раздели със специалиста.

В последните дни спекулациите около бъдещето на настоящия треньор на „Левски“ Живко Миланов не спират. "Сините" стартираха сезона с две поредни загуби.

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/21 16:00

    Това остава сега ни вземете и треньора.Вземете ни и футболистите.
    Оставете ни автобуса и осветлението

    ОтговорИзтриване
  2. Белия е мъдър, ще остане в Арда.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/21 17:10

    futbolisti rakovodstvo i fenove na levski zastavat platno zad jivko milanov

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/8/21 17:11

    Ники Киров е достатъчно умен човек
    и треньор за да знае че треньорския
    пост в Левски е най-проветривото и
    несигурно място в България.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/8/21 17:51

    Много важно, Арда и без това беше до тук. Само тези дето възхваляваха тоя мошенник Вълка да се събудят. Сега кой ще им плаща ракията. Рамото се завръща, връща Ахмед Осман в отбора и кретане във В група с табло и осветление

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Осман 13/8/21 19:40

      При Рамо ни табло ще работи, ни осветление ще свети.

      Изтриване
  6. Анонимен3/8/21 19:59

    Ahmed Osman e choveka s zlatnite bukvi,no beshe ne ocenen ot nqkoi mishki koito vzeha da bqgat ot potavastiq korab

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/8/21 20:02

    Първо взеха Спас Делев. Сега искат Николай Киров. Вълкът и Пешев също си отиват. След тях полека лека и добрите футболисти бай-бай. Ще приберът автобуса и останалите привилегии. Не се знае нищо за стадиона заедно с осветление. Само едно няма и не могат да вземат. Това е тъпъна. Лошото е, че няма кой да го думка.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/8/21 21:02

    Треньора е мно зле белия не в Левски може да си отива и в Германия треньорски грешки и загуба на добри футболисти много изкарани гонени и т.н. Състава не е както преди европейците са опитни белия го знаеше много добре. Исках да успеят като Лудогорец но стана съвсем друго турски игрален филм

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/8/21 21:35

    vılka se poeme levskı beraber s belıya

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/8/21 09:14

    Драмата с футболния отбор "Арда " ми прилича на турски сапунен сериал. В началото има усмивки,заигравки, ухажвания ,страст и пълно щастие на пъйрви поглед между участниците. Но колкото повече време минава ,толкова и отношенията се усложняват. На два пъти бащата на булката спирал кранчето на младите. Неговия първи слуга пък се дуеше като пуяк из кърджалийските и софийските тв студия,но накрая на бащата на булката май му писна и реши да накара булката да избяга. И стана тя като не само в турски,но и в индийски сериал. Сълзи,повръщания от мъка ,клетви и за разлика от американските филми ,тук няма да има хепиенд.Време е зрителите да си тръгват от киносалона. Вратите са отворени, хората бършат сълзите си , а роднините на булката ,барабар с първия слуга отдавна ги няма.....Жалко за родопските кинозрители.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.