Рахатско настроение движи ежедневието на 4-мата кърджалийски депутати от ДПС.
На втория, и последен пълен месец от службата им в 46-ото Народно събрание, те вярват, че „по-скоро Ахмед Доган ще заложи на същата подредба в кандидатската листа в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район и през ноември, каквато е била на 11 юли“.

Нямало време нито за демократични процедури „да чуем какво мисли и последният наш избирател“, нито пък за анализи „от долу нагоре“.

Чуват се още неща, които звучат логично, по депесарски традиционно, но нещо важно се пропуска.

И това е очакваното продължение на срещата Реджеп Тайип Ердоган – Мустафа Карадайъ (на голямата снимка), състояла се през юни край Босфора. И турският президент даде знаци и очакваше да получи добри новини от действията на лидерите на ДПС, и Карадайъ се надяваше на бамбашка количествено измерение на подкрепата за ДПС на 11 юли в Турция. И невидимо за избиратели, но и за самите депутати, и в момента се случват разговори - на по-ниско ниво, но под контрола на "големите", които ще рефлектират на присъствието в кандидатските листи наесен.

Убедеността „аз съм в листата, не ме интересува друго“ може да изиграе лоша шега на онези, които вярват, че усмивката, която получават от Мустафа Карадайъ или оценката на началника „добре свършена работа“, им гарантират избираемо място за пореден път.

4-мата от краткосрочния парламент и доволните им другари трябва да се запитат, примерно, къде е Шабанали Ахмед (на малката снимка) – бивш депутат от ДПС и бивш председател на Висшия духовен съвет? Защото Анкара може да е отписала Лютви Местан, но не и Шабанали Ахмед, Айдоан Али,…

Случват се много интересни неща.

24rodopi.com

Прогнозата:През ноември в Кърджали ще бъде доста по-различно от 11 юли! Кои партии имат реални шансове за депутатски мандати - четете тук

  

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/8/21 09:14

    Шабанали Ахмед да не е с двойно гражданство?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/8/21 09:30

    Като вдигнат двойното гражданство може и Ердоган да се кандидатира

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/8/21 10:02

    Като вдигнат двойното гражданство,очаквайте кандидат депутати от Турция - Председатели на сдружения /над 1000/

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/8/21 10:13

    Без туй листата в момента е изключително слаба. Има една депутатка нито турски знае, нито може да се изразява нормално, абе тотална трагедия е от всякъде.🙈 Избирайте готини хора, с визия,възпитание харизма и знания. Знаещи и можещи.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/8/21 11:41

    Samo partiya DB demokratichna bulgaria s Hristo Ivanov i nie idvame na Maya Manolova drugite gi vidqhme a nqkoi gi pochuvstvahme na gurba si primerno gerb i dps i rezultata krajbi oligarhichni krugove i firmi

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/8/21 14:23

      В махалата Айшето пита Асан-Асане защо ме излъга бе, нали каза да гласувам за партия Мутри вън а тях ги нямало в Парламента ?
      Как ги нема бе Айше?
      Айше-Ами гласувах за Мутри вън а излезе че сме гласували за Ние идваме.
      Асан се ядоса и каза -спокойно бе Айше на следващите избори ще им сменим името на ОТИДОХА СИ …

      Изтриване
    2. Анонимен30/8/21 14:25

      Кое искате промяна или подмяна.Със стари кур.и нов бардак не става.ДБ и Изправи са стари муцуни.ИМа някакви нови в ИТН,но трябват още нови

      Изтриване
  6. Анонимен30/8/21 12:24

    И Инек Шабан да дойде с тази формация, псевдолиберали и егоисти е свършено.!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/8/21 12:54

    Това стане ли, цялата ПГ на ДПС в петък ще ходи на джамия, а молитвата ще пее Шибания Али. А Ердо край Босфора ще яде локум и ще вика: Афферриииим Шабанъм! Инек Шабанъм.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/8/21 14:26

    Лице с двойно гражданство но е Депутат и в друга държава, дали ще може да е Депутат в БГ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.