24rodopi.com/TV/Спорт/Кърджали

Ще има или не подобаваща спортна зала за град като Кърджали?! Въпрос, който вълнува мнозина, но отговор няма. Сега съществуващата е в окаяно състояние, а строежът на бъдещата - неизвестен.

„Що се отнася до новата зала, имаме строително разрешение, което сме осигурили. Общината очаква от правителството да започне строителството, защото в настоящия момент ние, като институция, нямаме яснота на какъв етап е, и дали изобщо този нов проект за спортната зала ще се реализира“, заяви кметът Хасан Азис.

Припомняме, че първата копка на новото съоръжение бе преди почти година - на 19 октомври 2020 г. 

В същото време в дневния ред на общинската сесия на 14 октомври е заложена и съдбата на зала „Арпезос“.

„Ние ще вземем решение в Общинския съвет за кандидатстване пред Норвежкия фонд за основен ремонт на сега съществуващата зала. Цялостно обновяване и въвеждане на мерки за енергийна ефективност. Надявам се от двата проекта поне единият да се случи“, посочи още Хасан Азис.

И така… Кърджали може да се окаже с две модерни зали или пък да остане в положението, в което е в момента - с нито една за спортни мероприятия и тренировки./24rodopi

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/21 21:41

    Когато имаме околовръстно тогава ще имаме и нова спортна зала. Пара нема това беше предизборна кампания вече не помня на коя партия май беше гроб

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/10/21 07:38

    Бутнете и направете новата зала на мястото му

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/10/21 16:15

    Имаме много хубава спортна площадка единствената такава в Европа но занемарена

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/10/21 06:32

    На спортната площадка "Спартак" какви само спортни, културни и политически мероприятия се провеждаха преди време. От дълги години не е обитаема и неизползваема.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.