Личният лекар на голяма част от жителите от района д-р Себахат Мехмед откри нов модерен здравен център в село Черноочене. Той се намира до сградата на бившата общинска поликлиника. На церемонията присъстваха кметът на община Черноочене Айдън Осман, председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, районният мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди, лекари, представители на местния бизнес, приятели и други гости.

Бе отслужена молитва за здраве и благополучие.

В приветствието си Айдън Осман пожела успех на медицинския персонал и приветства екипа за успешното създаване на здравното заведение. Той поздрави  собствениците на центъра и заяви, че приветства всяка инициативата за нова придобивка, която е в полза на населението.

След дипломирането си д-р Себахат Мехмед пожела да остане тук, а имаше възможност и на друг избор. Така спомогна за повишаване качеството на здравното обслужване в нашия район, изрази признателността си кметът на Община Черноочене Айдън Осман.

Д-р Себахат Мехмед информира присъстващите, че в медицинския център ще работят 6-7 души и ще продължава да се развива.

Стремим се да предоставим най-добрата грижа за пациентите. Най-вече за майките, децата и възрастните, за да бъдат удовлетворени специалните им нужди, допълни още д-р Себахат Мехмед. Тя е лекар обща медицина и със специализация „Гинекология“.

Центърът ще работи със здравната каса и в него ще се извършват диагностично-консултативни прегледи, образни изследвания, манипулации и други.

Строежът на новооткрития здравен център е отнел около една година, но усилията от дългата работа са налице и местните хора вече могат да се възползват от лекарска помощ, посочва д-р Себахат Мехмед. Тя благодари на своето семейство и на всички за подкрепата, за бързата работа на строителната фирма „Саварона“ и на архитектурно бюро „Перспектива“ с арх. Фетихе Осман-Халил за модерния проект на сградата.

Д-р Себахат Мехмед е родена през 1975 година в с. Костино, област Кърджали. Завършва Техникум по ветеринарна медицина в Стара Загора, след което учи в „Медицинския факултет“ на Егейския университет. От 2002 година е личен лекар в с. Черноочене.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/10/21 21:11

    Браво! Пациентите на доктор Ахмед искрено се радваме за новата придобивка и се надяваме, че от сега нататък ще има редовни качествени прегледи, без фиктивно попълнени документи! Чок селям от една пациентка!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.