Община Ардино обявява конкурс за проектна идея за терена, освободен от стария фонтан в централния парк на град Ардино до читалище „Родопска искра“. Участници в него могат да бъдат ученици (от IV-ти до XII-ти клас), посещаващи училищата в община Ардино и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ОДК).

Допустими за участие в конкурса са произведения с формат на рисунката А4, изпълнени с материал по избор – акварел, темпера, молив или пастел, с които учениците със своя художествен талант, любознателност и прекрасни идеи да пресъздадат своето виждане за придаване на естетичен вид на терена освободен от стария фонтан в централния парк на град Ардино. Освен рисунки могат да бъдат представяни също така чертежи, скици, писмени идеи и др. Крайният  срок за участие в конкурса е до 22 декември 2021 г.  Проектните идеи могат да се изпращат по всяко време между началото и края на конкурса на електрония адрес на община Ардино: ardino@abv.bg

Към всяка проектна идея, участваща в конкурса задължително да има следната информация: Заглавие; Текст, описващ мястото, историята и смисъла на проектната идея; Трите имена на участника; Образователна институция, клас; Телефон за връзка.

Предадените материали ще се оценяват от компетентно жури.

Спечелилият I място участник ще получи парична награда в размер на 300,00 лв.

Резултатите ще бъдат обявени на 23.12.2021 г.

24rodopi.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.