Един от най-известните адвокати в страната вече защитава Лютви Местан. Това е Менко Менков, научи 24rodopi.com. Именно този факт бе причина от защитата на семейството, което загуби детето си при катастрофата край Загорско, да поискат отвод на едно от ключовите вещи лица-професор инж. Станимир Карапетков, който е автор на автотехническата експертиза. Причината е в близкото познанство между двамата.

„Според публикации в медиите Менков и Карапетков са изключително близки. Ходили са на лов заедно, Карапетков е чест гост на семейни търежества на юриста“, съобщи за 24rodopi.com адвокат Надя Христова, която представлява майката на загиналото дете-Емине Ахмед.

В момента тече изслушване на вещото лице по автотехническата експертиза.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/11/21 15:05

    МРЪСЕН И НАГЪЛ ТИП. ТОВА Е ТОЗИ ДЪРВЕН ФИЛОСОФ. АГЕНТ ПАВЕЛ ДОНОСНИКА.БЕЗСРАМНИК.КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЯВЯВА ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТТА.МЕРЗАВЕЦ.ПУБЛИКУВАЙ ЗАЩОТО СТАВАШ СЪУЧАСТНИК

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/21 09:39

    Напълно те подкрепям 15:05. Нагъл, нагъл до безумие. Гьонсурат е козята брада.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.