24rodopi.com/Политика

„Коалиционните партньори се съгласяват, че областните управители и заместник областните управители, се назначават по предложения на Коалиционните партньори в съотношение, което отразява, доколкото е възможно, съотношението междупарламентарното представителство на Коалиционните партньори“, това е отбелязано в проектоспоразумението за бъдещето правителство, което "Продължаваме промяната", БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" трябва да подпишат.

Областният управител на Кърджали Даниел Делчев е от успешните кадри, назначени от служебното правителство на Стефан Янев, стана ясно на няколко правителствени заседания. Делчев е и фаворит за мандат по времето на новата коалиция. Той има двама заместници, а сред ключовите фигури в Областна администрация е и главният секретар.

Проектоспоразумението, което 4-те формации ще подпишат, бе публикувано от „Монитор“.

Сред зам.-министрите пък ще има кърджалийци. Почти сигурно е, че Тома Белев ще бъде един от тях, в МОСВ.

Коя политическа сила колко тежи в Кърджали - четете по-късно в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/12/21 15:26

    В областната адмирация назначенията трябва бъдат на партиен принцип, не от задкулисието! Доказани партийному,лица с влияние и авторитет!Кърджалийци като го видят да го припознаят с неговата партия! Разбира се опит,знания и служене на новото начало ПРОМЯНАТА!Надяваме се, че няма да има безлични,а хора с обществена позиция,критично отношение към местната и централна власт!Смелчаги,да могат свободно да изразят мнението си! Да кажат кривиците, та да се поправим и вървим по правилния път... по Васил Левски! Да не отстъпват от парламентарната република, демокрацията и свободата на словото!Не на диктатурата, под каквато и да е!Да се подчинят изцяло на КОНСТИТУЦИЯТА НИ!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/12/21 16:15

    кое му е успешното пишете

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/12/21 17:19

    Пълен миш маш!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/12/21 17:42

    Да имат ново политическо поведение, критиката да им е основно оръжие, без страх от каквото и да е.Да не са сменяли партии.От БСП, Прогресисти, Дпс, ГЕРБ,ИТН..От БСП, БКП, НДСВ, Атака, Герб, незнащ къде се намира, люшкащ се,хамелеони и подобни.С ярка партийно-политическа физиономия.Да умее и деликатните въпроси да не ги подмине,да има мнение. Да говори без страх. Спазване на Конституцията и зсконите!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/12/21 19:07

    Хора с позиция!Хора спазващи законите!Не хора сляпо вървящи по силния,да пазят демокрацията и свободата!Да спорят в името демокрацията и напредъка на кърджали и България!Хора с мнение, не ученички!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/12/21 20:50

    Да се избират управници на ТИ с хората и техните истински проблеми. Не чалъмджии и да подгони горски в Кирково в полза на дървената мафия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/12/21 21:10

    Да не ги избират от кол и въже,както сега

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/12/21 22:05

    Някои хора в администрацията на областната управа в Кърджали може би вече са от 15-20 години.Не знам кой ги държи там, кото хамельони са. Хайде крайно време е вече за шут на тези хора .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/12/21 22:48

    Точно така! И всяка администрация да има началници от всички управляващи партии, всяка институция да има по четирима заместници, всяко училище да има по четирима зам.директори ... Ей на туй аз му викам демократично управление - всички са началници и подначаници. Ще цъфнем и ще вържем!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/12/21 11:08

    Никоя партия не иска да назначи хора със собствено мнение и позиция.Най лесно е с послушковците.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/12/21 11:28

    Много работа ще имат
    министрите на;земеделието, мвр и регионалното развитие. Голямото изчегъртване ще го направи правителството на промяната. Доста директори и служители от вейка,мвр,горски сектор,обрзование с нетърпение чакат да си ходят. Също и новите кадри на подмяната.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен10/12/21 11:28

    ЮЛИЯ Е ДОСТОЙНИЯТ КАНДИДАТ ЗА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.