24rodopi.com/Общество

Водата на Дамбалъ е много по-лековита от белината. От днес до 5 май яко тряска коронавируса, а в нощта срещу 6 май, извираща от скалите на магическия връх, прави още по-големи чудеса.

Съобщението е адресирано до онези 10 000 български граждани, които смятат белината за универсално лекарство. И направо са луднали в социалната мрежа по идиотите, които пробутват, че хлорният диоксит, разпространяван онлайн като Це Де Ес или Ем Ем Ес, е тайна за здраве. Хлорният диоксит на практика е дезинфектант, сходен с белината.

Разреден по формула според заболяването, той се пие от вярващите в него профилактично, със и без симптоми, маже се върху кожата, впръсква се дори в интимните части на тялото. Чрез специални протоколи, които се разпространяват между просветените в затворени групи, се прилага за лечение на всичко - от рак, до кожни заболявания. Дори върху деца. В затворени групи и общности невярващите в традиционната медицина се лекуват сами и отричат съвременната медицина.

"Ние имаме силата и задачата да споделяме тази светлина на всички останали, защото времето е дошло. Няма време да се крием. Бъдещето е тук. Нашата задача е да светим. Бъдете факли за света около вас. Сега трябва да Ви разкажа за тези три елемента. Це Де Ес, хлорен диоксид идва от ММС. ММС е минерал миракъл солюшън", казва „гуруто на сектата“ Росен Бакалов, един от хората, които пропагандират използването на белина като лечебно средство.

Последователите на Ем ЕМ Ес използват хлорния диоксид срещу COVID-19, твърди бТВ.

Хлорният диоксид е напълно легално вещество, използва се като дезинфектант и може да се купи от всеки. За да нямат проблем с властите, продавачите не го рекламират като лекарство, но упътват потребителите към групите в социалните мрежи. И може да се поръча 100 милилитра концентрат за 43 лв.

Според шефа на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов, пиенето на тези разтвори може да доведе до много тежки и дори фатални последици.

*

Светът винаги е бил пълен с идиоти, не бъдете част от тях. Мислете. Да пиеш белина защото си „просветен“ и искаш да бъдеш факел за света, е като да запалиш с него съчките на кладата и да изгориш поредния окаяник, защото така ще му пречистиш душата. За жалост, през вековете и такива идиотизми са се случвали.  

Обаче, к`о да ги пра`им сега тези 10 000 борещи COVID-19 с белина!?

Нищо, освен да им рекламираме водата на Дамбалъ. И да не оздравеят, поне със сигурност няма да се гътнат.

Колко добре беше преди две години и как всичко се обърна наопаки.

Един, който тръбеше, че COVID-19 не е нещо страшно, нещо като грип е, след като го направиха шеф на борбата с коронавируса почна да плаши с „яко умиране“, „Чували с трупове“…  Как да не откачи човек?

После математици почнаха да дават акъл как да се пазим и т. н.

Тези 10 000 са жертви на онези, които яко си променят мненията и яко се правят на шамани. И яко палят кладите…

На снимката: Дамбалъ в края на ноември м.г. Десетки маски са накичени по храстите от посетители, дошли да си напълнят от мистичната вода

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/1/22 17:19

    Сунгурларска със салата е моята тайна рецепта

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/1/22 19:10

    Колкото е лековита водата, толкова и белината.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/1/22 21:28

    Пий си хаповете, мисирко

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/22 08:40

    Каква е тази простотия да закачиш маски по дръвчето

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/22 08:47

    Нали имаше един малоумник-държавник отвъд океана който апелираше за Ковид пандемията да се пие белина.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/1/22 10:39

    Много хубави пътища, къде се намира това Дъмбалъ...??? Требва се ходи там. Много е харно.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/22 13:01

    водата е лековита рано сутрин ,но по лековит е рясол от кисело зеле

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/1/22 16:23

    Dambali e v haskovsko

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.