24rodopi.com/Общество

Навред казина, но нищо общо с тези във Вегас. Машинки иначе пълно. Стартираш с пет лева и…

„Играят дори пенсионери, като вземат пенсията и идват“, коментира за 24rodopi.com служител в една от многобройните игрални зали в региона.

„Сега е по-скромно заради пандемията и инфлацията. Преди като слизаха от автобусите от Турция и първата работа бе да дойдат в залата“, разкрива друг.

Щастието пък изглежда така. Усмивка до уши след удар за 2 800 лева, похвали се в социалните мрежи известен „тик-токър“ от областта. Един портокал само му прецакал работата. Печели битки, иначе цепи и дърва за по някой лев в пунктовете за продажба на „твърдото топло“. Хвали се с 28 000 последователи. „Правя комеди неща в Тик Ток, много фенове имам. Аз съм Мако Крал. Много съм известен, аз съм звездата на Кърджали. Лично аз, няма друг човек от тук с толкова последователи“, заявява 30-годишният мъж с три деца, живеещ по пътя за Калинка. „Аз бачкам. Цепя дърва, ама не трябва, ама… Трябва 1000 лв. заплата да взимам аз“, изрече преди време пред камерата социалната си философия Мако.

Иначе, не си заслужава да играете на машинките. Сердар Ортач загуби в Кърджали 30 000 лева, но той е Сердар Ортач и с един концерт "средна хубост" ще си възстанови загубите. Ама с пенсийка или с потни пари от гурбета, не си струва "да си пробвам късмета".




Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/1/22 09:00

    Манго Крал, спрете да правите глупавите хора известни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/1/22 17:33

      Emi stani i ti izvesten ve tapanar takiv ey taya vashta bulgarska prostotiq nqma kray

      Изтриване
  2. Анонимен14/1/22 09:12

    Абе манго крал си ама желязо ,мед ,алуминий ей такива неща си крал бегай някъде се скрий бе смешник абе хора пийте си хапчетата по редовно бре

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/1/22 09:27

    Прост и нагъл!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/1/22 13:04

    едно грозде да беше хвърлило още ,цццц

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/1/22 13:39

    ЧИСТОКРЪВЕН ЦИГАНИН

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/1/22 17:42

    Бай Мангал, ромският Фреди Меркюри пред машинка

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/1/22 22:57

    Нямяш хляб да ядеш играеш по машинките циганин

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.