24rodopi.com/Политика/Темата+

„Не ми е самоцел да се развивам политически и съм насреща винаги да помагам на обществото. Продължавам да се развивам в частния сектор и желая попътен вятър на новата-стара областна управа“, коментира юристката Петя Саръева, която бе фаворит на „Продължаваме промяната“ (ПП) за позицията „Областен управител на Кърджали“.

Първоначално тя приела предложението на ПП да оглави държавната структура в Източните Родопи, но по-късно се е отказала.

Както първи 24rodopi.com писа, Даниел Делчев остава областен управител на Кърджали.

Пълният коментар на Петя Саръева във Фейсбук:

„Бих желала да споделя няколко неща във връзка със ситуацията около Областната управа. Бях потърсена с молба да помогна и започна ново начало в областта ни. Пред мен стоеше изборът дали искам да работя за една обществена кауза, в която вярвам и да давам на обществото ни или да реша да си остана вкъщи и да обръщам внимание само на собствения си свят. Аз приех с ясната представа, че ще жертвам ранното детство на сина ми (който е на 4 месеца). Не ми е самоцел да се развивам политически и съм насреща винаги да помагам на обществото. Продължавам да се развивам в частния сектор и желая попътен вятър на новата-стара областна управа“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/1/22 19:18

    Браво ! Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/1/22 00:33

      То вече няма да има промяна, А ще има подмина! Както се случваше от май до сега!

      Изтриване
  2. Анонимен28/1/22 20:02

    Вече вярвам в промяната! Това беше правилно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/1/22 00:31

      В коя промяна вярваш! Че то няма да има промяна вече! Както и нямаше до сега!

      Изтриване
  3. Анонимен28/1/22 20:48

    Браво, семейството е по-важно от всичко друго!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/1/22 22:22

    Отгледай си детето си след няколко месеца ще има нови избори и ПП ще са аут и вие щяхте да сте вън.Семейството е важно ще имате време за политика

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/1/22 07:53

    Значи няма промяна, БКП си е отново на власт, всяко чудо за три дни!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/1/22 12:12

    Не мога да повярвам! В тая държава цари пълно безумие и Хаус! До кога ще държим БСП на власт?! И какъв толкова голям опит и големи качества има новия стар временен областен управител?! Това си е отвратителна гавра с излъганите надежди на хората за ПРОМЯНА. Едно време такива хора ги наричахме глупаци, сега ги въздигаме в лидери и управници. Това ли е новото време? Това ли са новите хора? Не! Мерси! Баста!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/1/22 14:04

    Старите комунисти няма да дадат длъжността на едно момиче от Девисилово ... жалко

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/22 10:40

    Дидо е правилния Човек.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.