24rodopi.com/Спорт

„Надявам се да изградим един гръбнак от млади и по-опитни футболисти, една добра сплав. От там насетне се надявам да изглеждаме още по-добре на терена.  Има доста нови играчи за мен, те дойдоха след моето напускане. И в ръководството има някои разлики“.

Това обяви треньорът на „Арда 1924“ Стамен Белчев в интервю за Nostrabet.com.

По думите му в отбора има много млади и качествени футболисти. „Въпреки младостта им обаче те са преминали през много национални гарнитури. Това е млад отбор, който искам да развия максимално, за да мога да помогна на тези млади играчи да стигнат възможно най-високо ниво в кариерите си. Отборът показа само преди броени месеци, че е способен на големи неща, достигайки до място в зона Европа и до финал за Купата на България. Това са момчета, които постигнаха страхотни резултати с предишните наставници. Аз обаче вярвам, че този тим има още по-големи залежи, така че се надявам във времето, в което работим заедно, да покажат това и да се гордеем с работата си“, посочи Белчев.

„При всички случаи ще се опитаме да извлечем максимума точки от оставащите мачове. Играем мач за мач, не искам да гледам прекалено напред. Със сигурност обаче ще поставя високи критерии на играчите, които те да гонят. Те трябва да научат, че футболът дава много, но първо ти трябва да му се отдадеш и да се трудиш много за успехите си. Само така ще има резултати и удовлетворение от работата“, допълни треньорът на „Арда 1924“./24rodopi

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/2/22 09:46

    Приказки за наивници от първия напуснал кораба за по-голяма заплата. Как да повярваш на предател?Идва да си доработи некой и друг лев и после пак ще си" бие камшика"...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/2/22 10:44

    Стамен Белчев е интересчия и сребролюбец без морал.Нищо чудно отново да напусне Арда при първата по-висока оферта,въпреки че вече го разкриха че като треньор и под средното ниво за Ефбет лига.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/2/22 13:18

    То хубаво ама ако ти звънне Джуджака спешно да тръгнеш към Ловешките армейци...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/2/22 14:02

    Футбола е бизнес тъй, че няма смисъл да казваш дали е приказка за наивници, сигурно на теб ако ти предложат някаде по голяма заплата ти ще откажеш ли и в случая предател ли ще си, всеки има глава на раменете си и сам преценява!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/2/22 14:35

    Стига сте давали оценки кой какъв е първо погледни себе си и тогава давай оценки. Всеки работи за пари и сам си преценява къде да бъде,а що се отнася за треньор само едно ще ти кажа, че всеки не може да си позволи да бъде треньор на ЦСКА и от там можеш да си направиш извода дали е ТРЕНЬОР!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/2/22 14:49

    Да може и Шампионска лига Перперикон.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/2/22 15:05

    кой не работи за пари и да печели повече та Белчев няма да иска,извинявайте няма такъв,разбирам човека да е от Кърджали,да е играл като юноша и после при мъжете и после да искаме да работи за без пари ,ама не е ,така че да бъдем благодарни че работи при нас

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/2/22 17:04

    Драскачо..... Не може така да драска без да видиш резултатите. Ама ти да не си пак оня дето не си пие хапчетата???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.