24rodopi.com/Общество

В края на юни газова връзка Гърция-България ще е факт. Още от септември е възможно по нея да тече азерски газ.

Прогнозата е на министър-председателя Кирил Петков и беше направена след посещението му в района на Комотини. За страната ни това ще означава по-ниски цени и по-голяма енергийна независимост. „Тази зима цената на газа беше толкова висока, защото този проект не беше завършен и някой се беше отказал доброволно от по-евтини количества“, посочи Петков.

По време на визитата премиерът коментира и други теми. Сред тях е казусът с Бойко Борисов. „Ако човек иска да не направи нещо, от 100 кладенеца вода ще изкара“, категоричен бе българският премиер. По думите му в случая става дума за ощетяване на бюджета с 550 милиона лева. „Това означава, че българският данъкоплатец е платил за тази тишина на прокуратурата над половин милиард. И ако някъде говорим за окупирана институция, която не си върши работата, този случай го направи очевадно“, отбеляза Кирил Петков.

Премиерът съобщи още, че има нов доклад от Министерството на финансите, който анализира как са се одитирали евросредствата. От него става ясно, че е имало злоупотреби. Те са ставали по времето, в което принципал на финансовото министерство, е бил Владислав Горанов. Тогава, в няколко региона в над 90% от случаите в конкурсите за еврофинансиране, е бил допускан само един участник.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/3/22 20:09

    Давай Петков мачкай крадците

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/3/22 20:12

    Днес, 21 март, отбелязваме Световен ден на поезията.
    Инициативата е на ЮНЕСКО, а целта - да се популяризира четенето, писането и публикуването на поезия по света и "да се даде признание и сила на националните, регионалните и интернационалните организации за поезия".
    📕📗📘📚📖📕📗📙

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/3/22 20:41

    Какво да мачка нас гражданите на БЪЛГАРИЯ това просто харвардско говедо винаги стъпващи с кокорчо на гнили дъски поради тъпоумие от тяхна страна .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/3/22 01:43

      Като какъв се обаждаш?Като крадец или като гражданин?

      Изтриване
    2. Анонимен22/3/22 07:25

      Стъпва, да....по гнилите дъски, наречени герп!!!

      Изтриване
  4. Анонимен21/3/22 21:24

    Браво господин Петков, страхотен сте!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/3/22 07:18

    Номер 1 е това момче! Смело напред и пълна подкрепа!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/3/22 07:23

    Само напред, г-н премиер! Следвайте си курса за пълно разобличаване на безподобните и нагли кражби на алчните крадци и ние ще сме с вас! Ще бъде трудно е ясно и е ясно защо...ние ще Ви подкрепяме!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/3/22 13:41

    Подкрепям и аз г-н Премиер по добър не можем да намерим другите бяха мафиоти за това европейската прокуратура търси тях а защо мен не ме търсят значи има нещо

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/3/22 15:23

    Господин Петков елате и вижте какво крадене има в Кърджали всеки чиновник в областта и общината има фирма на поставено лице

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/3/22 18:14

    vsi4ki sa GOTVERENI I ednite i drugite sa samo za KELEPIRA deto klati FESA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.