Bwin е един от най-популярните букмейкъри в света, което се дължи на уникалните оферти, разнообразните залози и високите коефициенти. В платформата ще откриете над 30 дисциплини, сред които и електронни спортове. Това са иновативни състезания, които противопоставят най-добрите геймъри в различни игри. Повече за предложенията на Bwin и какво Ви очаква в сайта, ще научите на адрес https://efirbet.com/bwin/, а в следната статия ще разгледаме eSports залозите и кое ги превръща във все по-търсени.

Какви видове залози на eSports са налични в Bwin

Букмейкърът се стреми да обхване по-широка аудитория, затова залага на голям асортимент от електронни спортове. Публикувани са заглавия на спортна тематика като FIFA, NBA, NHL. Мачовете протичат в кратки интервали – около 10-15 минути – и предлагат изобилие от попадения. Ако сте почитатели на тези видеоигри, ще попаднете на следните опции за залог: краен победител, брой голове, резултат на полувреме, кой ще отбележи първи/последен гол, точен резултат.

Феновете на шутърите могат да се възползват от щедрите ставки за Call of Duty и CS:GO. Тези игри предизвикват сериозен интерес в гейминга и генерират приходи за милиони евро. В случай че следите шутър игрите отблизо и сте наясно кой отбор се намира в по-добра форма, насочете се към залози на първи кил, победител в карта, хендикап, резултат.

Стратегиите са в основата на развитието на индустрията, затова Bwin им отрежда челни позиции. Предлагат се залози на League of Legends, Dota 2 и World of Warcraft, чиито турнири са следени от милиони зрители в цял свят. Коефициентите са достатъчно примамливи, а маркетите са насочени към предвиждане на краен изход, спечелил на първата карта, първа кръв.

Разбира се, геймингът търпи бързо развитие, което води до появата на нови игри. Част от тях попадат в тиражите на Bwin и са налични за залог както преди началото на събитията, така и на живо. Дори се приемат антепост залози за победител в надпреварата и участници на финала.

Как се залага на електронни спортове

Интересът към eSports залозите се покачва ежедневно, но за да станете част от общността на Bwin, нужно е да се регистрирате. Вашата задача е да попълните форма за създаване на профил, в която се предоставят лични сведения и данни за игралната сметка. Въведете сигурна парола и електронна поща, която посещавате редовно.

Следва да приемете условията за участие в Bwin и да посетите акаунта от формуляра за логин. Ако искате да печелите реални суми, налага се да захраните баланса, използвайки един от платежните методи. Освен депозираната сума, ще получите бонус, чийто максимален размер е 222 лв.

Създаването на eSports залози се извършва много лесно. Най-напред, се запознайте с текущия тираж и изберете желаните селекции. Следва да маркирате ставките им и те ще попаднат в електронния фиш. Имате право да залагате на сингъл, в прави колонки и системни комбинации и да добавяте до 20 селекции в талон. Ако залагате на живо, действайте по-бързо поради честото изменение на коефициентите и блокирането на някои събития.

Печалбите от залагания на електронни спортове се изплащат в баланса след уреждане на последния мач от фиша. Ако сте разиграли бонусите и сте натрупали по-голяма сума в игралната сметка, заявете теглене по банков път или към дебитна карта.

24rodopi.com/Спорт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.