Предварителните прогнози на спортни събития продължават да са най-търсени сред българските потребители. Въпреки това повечето сайтове промотират залози на живо, които ни дават възможност да се запознаем с представянето на отборите и да заложим спрямо текущия резултат. С огромно изобилие от мачове се отличава Winbet Nostrabet – букмейкър с дългогодишна история на българския пазар. Защо е препоръчително да се доверите на оператора за предвиждания в реално време, споделя екипът на Nostrabet.

 Какви са условията за залагане в WinBet

Winbet е българска платформа за онлайн залози, която функционира от 2015 г. Най-напред, компанията заложи на казино игри, но впоследствие адаптира пре-мач и лайв залагания на спортни срещи. Според мнозина това е най-добрият сайт за прогнозиране на мачове, който предоставя завишени коефициенти и стимулира активността с щедри промоции.

Ако искате да се присъедините към УинБет и да залагате на живо, нужно е да имате 18 години. Вашата първа задача е да попълните формуляр за регистрация, който събира основна лична информация. След това се налага да активирате акаунта по имейл, да го посетите и да депозирате средства. За радост на клиентите, минимумът за зареждане на баланса е 10 лв., без забавяне и без удържане на такси.

След като освободите бонусите и натрупате печалби от залози на живо в WinBet, имате право на теглене. Използват се най-сигурните платежни методи – Easypay, ePay.bg, банкови карти, а паричният превод пристига до няколко часа.

 Защо залозите на живо в WinBet си заслужават

Компанията отделя живите от предварителните залози, за да ни улесни и да осигури по-бързо намиране на желаното събитие. За да влезете в сегмента, използвайте линка “На живо“, който е добавен в навигацията на сайта.

Пред Вас ще се появи списък с активните срещи от различни спортове. С приоритет се разглеждат футболните двубои, особено тези от Серия “А“, Висшата лига на Англия, испанската Ла Лига. Букмейкърът вгражда стотици маркети, позволяващи прогнозиране на краен победител, общо отбелязани голове, кой ще реализира следващото попадение, играч да вкара гол.

Забелязва се ръст на тенис залозите на живо. Любителите на този спорт избират WinBet поради бързото одобряване на фишовете и наличието на пазари за всяко разиграване. Имате възможност да предвидите кой ще спечели гейма, колко сета ще бъдат изиграни и какъв ще е точният резултат.

Не по-малко интересни са живите залагания на баскетбол, волейбол и хокей на лед. Наблюдавате действието на игрището чрез лайв тракер и получавате актуална статистика за представянето на двата отбора. Ако сте почитатели на електронните спортове, активирайте услугата за Live Stream, която е напълно безплатна за всички клиенти. Тя достига до Вас благодарение на партньорството между WinBet и Twitch.

 Как се използва функцията Кеш Аут

В случай че сте активирали талон, но имате колебания относно неговия развой, затворете го с помощта на Cash Out. Това е специална функция в спортния фрагмент, която дава възможност на залагащите да вземат ранна печалба или да предотвратят по-сериозни финансови загуби.

Актуалната цена за прекратяване на фиша е публикувана в секция “Мои залози”. Ако няма блокирани селекции, натиснете “Затвори” и за броени секунди сумата ще попадне в игралния баланс. Опцията е достъпна за голяма част от спортните събития, без значение дали сте заложили на живо, или преди началото им.


24rodopi.com/Спорт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.