Притокът на адреналин е по-силен, когато преследваме по-високи суми. Благодарение на Спортен джакпот в Palms-Bet можете да се борите за половин милион лева, участвайки с минимален залог на стойност 1 лв. Вашата задача е да отгатнете крайния изход на избраните срещи и ако го сторите, букмейкърът ще Ви удостои с невероятна печалба.

Кой може да участва в Спортен джакпот

Спортният джакпот се провежда всяка седмица в Palms Bet и е насочен към регистрираните потребители. Ако все още нямате профил в сайта, можете да се присъедините и да се отдадете на уникално забавление.

Приемат се залози със свободен баланс, т.е. трябва да депозирате пари в сметката. Добрата новина е, че се приемат захранвания на минимална стойност, което позволява на всеки желаещ да се включи в игрите.

Palms Bet ще отхвърли залози, които са направени с кешбек сума, бонус баланс или Free Bets. Минимумът, който е нужно да заложите, е 1 лв.

Как се играе в джакпота

Ежеседмичната надпревара в Палмс Бет е еквивалент на Тото 1. Всеки уикенд се съставя тираж с 15 футболни събития, достъпни за залози на краен победител (домакин, равенство, гост). Избирате очаквания изход на всяка среща и поставяте облог в обозначеното поле.

Има опция за участие със системни комбинации. Например можете да заложите на домакин и равенство (двоен шанс 1Х), но това ще увеличи цената на общия облог. В зависимост от броя на колонките, се определя неговата стойност.

Важно е да направите прогнозите, преди да е започнал първият двубой от тиража. След началния съдийски сигнал, играта “Спортен джакпот” се блокира и не се приемат повече предвиждания.

В случай че дадена среща от джакпота е отменена и не се проведе през следващите 48 часа, печалбите ще се изплащат спрямо останалите събития.

Какви са наградите в надпреварата

Правилното прогнозиране на 15 мача е трудоемка задача, но опитът си заслужава, тъй като Ви очаква солидна парична награда. Ако успешно сте предвидили изхода на всички събития, ще спечелите 500,000 лева. Те се изплащат в игралния баланс, без условия за превъртане.

Разбира се, букмейкърът раздава утешителни награди на залагащите, които са били на крачка от големия успех. При 14 успешни прогнози ще грабнете 10,000 лв., за 13 уцелени двубоя се дават 1000 лв., а за 12 – 200 лв. Позналите 11 събития са поощрени с 50 лв. Free Bet за залози на спорт, докато улучилите 10 срещи печелят 50 Free Spins за слотове.

Ако сте завоювали кредити за залог или бонус врътки, необходимо е да ги усвоите в най-кратък срок. Спечеленото от тях се зарежда директно в изтегляемата сметка.

Какво още ни предлага Palms Bet

Спортният джакпот носи най-добри печалби, но не е единствен в Палмс Бет. Компанията предлага обикновени залози на спортни събития, като ежемесечните тиражи надхвърлят 20,000 срещи. Освен пре-мач залози, можете да съставяте лайв прогнози, базирани на актуалните резултати. В случай че изпитвате колебания относно изхода на фиша, затворете го с помощта на Cash Out.

В останалите раздели на Palms Bet се предлагат класически ротативки, слот игри с джакпоти, забавления на живо с крупиета. Ще си прекарате по най-добрия начин в платформата, но не забравяйте, че при залозите има риск и е важно да действате разумно.

24rodopi.com/Спорт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.