Кърджали често е определян като град на толерантността
. Живеем в разбирателство и готовност винаги да помогнем. Нашия град е столицата на Източните Родопи. Градът на Орфей - най-великият певец, поет и музикант на древността.

Водени от прословутата ни родопска доброта и душевно заложената любов към изкуството, решихме да се обединим в една добра кауза. Поканили сме едни от най- нашумелите звезди, за да подкрепят концерта. В него ще участват и кърджалийски художествени състави и певци.

Танцовият ансамбъл към Дом на културата в Кърджали с художествен ръководител Марияна Ликова, Първи ученически гвардейски отряд с ръководители Димитър и Елена Кондикови, талантливите деца от ОДК, Мария и Димитър от Езикова гимназия „Христо Ботев“, музикален и танцов състав от Средно училище „П. Р. Славейков“, младите попфолк надежди Ивета и Кирил и латино кралете Торино и Пашата се обединяват в благородната кауза да помогнат на 14-годишния Стиви.

Стивън Бориславов е едно силно момче, което обедини цяла България със своята история. В момента е в школата на ЦСКА, преди това три години е в академията на "Левски".

Стиви е  диагностициран е със „Сарком на Юинг“. Нужната сума, необходима за лечението му в Германия, е непосилна за неговото семейство.  Предстои му продължително лечение, за което трябва да плати над 380 000 евро.

Ние вярваме, че той ще се справи.

Подготвили сме спектакъл от звук и светлина. Няма да липсва нищо - песни, танци, специални изненади и невероятно талантливи гости.

През седмицата до 16 април ще обявим допълнителни инициативи, които включват и търг с много специален артикул с висока колекционерска стойност.

Концертът ще се проведе от 18:30 часа в залата на театъра, а във фоайето от 16:00 часа посетителите ще могат да дарят пари като закупят артикули от базара, който ученици от няколко училища подготвят. От понеделник – 11 април, жителите и гостите на Кърджали ще могат да закупят своите билети от касата на театъра.

Цена на билетите - 10 и 15 лева

Част от средствата от концерта ще бъдат дарени на наши съграждани - пенсионери, които не успяват да покрият разходите си с ниска пенсия и млади хора, които в момента са останали без работа след безпощадното настъпване на ковид пандемията, са проблеми, които заслужават нашето внимание. Великденският благотворителен концерт „ЗАЕДНО В ИЗКУСТВОТО НА ДОБРОТО“  има за цел не само да събере финансови средства в помощ на нуждаещите се семейства и възрастни хора, но и да насочи общественото и институционално внимание към проблемите свързани със задоволяването на най- елементарни нужди в човешкия бит.

Моника Николова - мениджър, Христо Момчев - музикален директор/24rodop.com медиен партньор

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.