24rodopi.com/Общество

Жената, която бе пребита в Бели пласт, е била душена от двамата нападатели, научи 24rodopi.com. 20-годишната имала сериозни белези по шията. Личен конфликт между агресорите и дамата е причина за побоя. Нападателите заплашвали жената, че ще запалят къщата й.

Припомняме, че инцидентът станал на 11 май в интервала между 19,30 часа и 20,30 часа в село Бели пласт. По първоначални данни мъже на 31 г. и 55 г. нахлули в дома на местна жителка, нанесли удари по тялото на жената, извели я пред дома, където побоят продължил, придружен със заплахи за убийство. След подаден сигнал дежурна оперативна група от РУ-Кърджали установила и задържала участниците в деянието.

Мъжете са от Кирковско, научи 24rodopi.com. По време на зверското деяние те били придружавани от бременна жена.

20-годишната жертва на нападението живеела сама с баща си. Тя е безработна. Брат й пък е на гурбет зад граница.

На снимките: Бели пласт

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/22 12:27

    Тука мирише на ораспъ иши

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/5/22 07:01

      Вие познавате ли момичето?
      Много ви е лесно да слагате етикети

      Изтриване
  2. Анонимен13/5/22 14:44

    Нямали мъже в това село,Дано да ги накажат сурово тези изроди

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/5/22 14:57

    Дайте имената на побойниците, обещавам лично ще им разбия главите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/5/22 23:23

    Мирише ми на кирковски картофи!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/5/22 09:38

    Nyamat pravo danaxluvat domaa taya dırjava ima zakon polisayiiiii

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/5/22 17:15

    Каквато и да е причината що за зверове са тези, наистина. Жалко, много жалко, че се поражда чужда за тези краища престъпност.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.