24rodopi.com/Читател-редакция

„Търговците усмихнати, обслужването-качествено. Стоките-от производители, цените-нормални. Това е пазарът в Хасково. За разлика от тържището в Кърджали. Всичко е чисто и ухае на изложената продукция. Дори дерето към реката е почистено, за разлика от нашето“.

Впечатленията на кърджалийци, посетили пазара в съседния областен град.

1 938 000 лева дължи "Пазар на производителите - Кърджали" - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/5/22 13:42

    Хасково винаги от време оно са били на светлинни години пред Кърджали във всяко едно отношение.Защо ли?Болшинството живеещи в града нивероятно имат отговор.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/5/22 14:05

    И не само пазара им е пазар, много по чисто, уредено, с фонтани, паркове, тротоари и каквото и да хванеш сравнението е в тяхна полза. Нашите крадци са на световно ниво съмнение няма

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/5/22 14:51

    Защо някои са недоволни от състоянието на гр.Кърджали ? Ами защото по много показатели сме пред гр.Хасково. Вижте жълтите тротоарни плочки които преди няколко години ги слагаха как са започнали да потъват. Най-голям майтап е когато вали дъжд. Когато човек върви трябва да имаш късмет да не се опръскаш. За счупените тротоарни плочки въобще не става и дума. В момента е започнала кампанията по закърпването на дупките по улиците но не и цялостното асфалтиране. Питейната вода която е почти негодна за пиене от честите ремонти е може би с новите цени е една от най-скъпите в страната. За тревните площи обрасли с висока трева и дума не може да става. Маркировката която миналата година я слагаха по улиците вече почти изчезна. Вижте какъв цирк е на кръговото пред автогарата. Не стига, че толкова много автомобили преминават, ами градските автобуси няма къде да спрат в джоба за слизащите и качващите се пътници където трябва да бъдат. Защо ли ? Ами защото някои са разпоредили таксиметровите автомобили там да спират. Да си чакат, а шофьорите да дремят в тях до като дойде някакъв клиент. И на всичкото това няма никакъв контрол щото полицейски автомобил обикновено спира на островчето в началото на кръстовището и може би никакви санкции. И накрая безразборното паркиране на автомобили по главните улици на града които пречат за нормалното движение на другите в движение автомобили. Накрая от всичко горе споменато може да се използва като сюжет за един малък разказ. Важното е че България е член на ЕС.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/5/22 15:17

    Хасковлии те са кауни
    Кърджалии те са бостански плашила.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/5/22 15:18

    Аз от отдавна не пазарувам в Кърджали няма да храня алчните ач кюпеци

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/5/22 15:57

    Ами то нашия пазар трябва да се затвори моментално ,мръсотия през ношта се разкарват плъхове големи колкото котки около контеинерите за отпадъци е мръсотия

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/5/22 16:38

    Хората си имат паркинг, до 30 мин.безплатен.паркираш, пазаруваш като бял човек.При нас 30 мин преди търсеше паркомясто, сега синя зона. Има паркинг до пазара, отдаден на частно лице.Мирише на корупция и некадърност от всякъде.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/5/22 23:08

      Я кажи къде в синята зона на Хасково до 30 мн е безплатно, щото там направо вдигат колата няма скоби.

      Изтриване
    2. Анонимен3/6/22 09:17

      На зеленчуковия паза

      Изтриване
  8. Анонимен26/5/22 17:09

    Разлепете статията в Чифлик.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/5/22 18:37

    Кърджалии от едно време са си бандити башибозуци...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/5/22 19:33

    V kj golemiya makazin go napraviha banka kideto mojese da nameris vsicko sega malki makazinceta obikalyay ta obikalyay

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/5/22 20:08

    Хасково- Кърджали- Ардино )::::( Скъпо- По-скъпо- Най скъпо.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/5/22 20:33

    България свършва до Хасково.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.