24rodopi.com/Регион

Жена роди в банята, без нито тя, нито роднините й да предполагат, че е бременна. Уникалният случай е станал преди дни в джебелското село Припек, научи 24rodopi.com. Благодарение на бързите действия на спешните медици от филиала в Джебел, детенцето е получило необходимите грижи, закарано е в болницата в Кърджали, а вече се намира при родителите си.

„Бебето е било буквално полуживо, когато се ражда. Много бързо действаха спешните медици и сега всичко е наред. Благодарим им“, споделиха пред екипа ни жители на селото.

Майката е с епилепсия. От години вземала медикаменти срещу припадъците. Лекарите пък казали на семейството, че поради тази причина едва ли ще има деца. Нито тя, нито съпругът й, нито родителите разбрали за бременността й.

„Тя е малко пълна, изобщо не й личеше“, разказаха съселяните на двойката. Дни преди раждането жената се оплаквала от болки в кръста. Семейството мислило, че има проблем с бъбреците. Родопчанката влязла в банята, където усетила, че раждането започва и  повикала съпруга си и майка си. Те пък незабавно потърсили екип на Спешна помощ.

„Жената е пенсионерка по болест, мъжът й пък работи в строителството. Живеят си в селото, при родителите на момичето. Детенцето е момче, вече е при тях. Щастливи са много“, допълниха съселяни на двойката.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/5/22 12:25

    Невежество съчетано с неграмотност.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/5/22 13:01

      Типична българска черта, да говорим ( в този случай да коментираме) без да знаем, да нападаме хората, да си мислим, че сме нещо повече от другите.

      Изтриване
  2. Анонимен4/5/22 13:42

    Ако беше от малцинствата щяхте да пишете "хубава работа ама ц...... ка,а ся да ва видя дами и господа без мозачни.!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/22 17:11

    Това е дар от бога, чудесата се случват все още. Нека да са щастливи с бебчо, страхотна радост за семейството.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/22 20:32

    Жената има епилепсия, пие силни хапчета цял живот, лекарите са и казали, че няма как да има деца. Това наистина си е дар от Бога. Да и е живо и здраво бебчето. Престанете да пишете глупости, защото само безмозъчни същества могат да сътворят най-големите глупости, че и си вярват след това.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/5/22 22:00

    Ти наистина си без мозАк

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/5/22 10:26

    🤣🤣🤣Това като ТКЗС’арска тръба !!!!
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/5/22 18:53

    Къща е тая тръба ба

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.