24rodopi.com/Темата+

Камион на куриерска компания, управляван от 45-годишен мъж от Момчилград, блъснал фатално на 73-ия км на магистрала „Тракия“. Загинал при инцидента е 48-годишен мъж от Перник.

Припомняме, че първоначално бе съобщено за загинал мъж от Момчилград. Оказа се, че неточната информация е тръгнала от областен кореспондент на една от големите телевизии.

Отменени са ограниченията при 73-ти км на магистрала "Тракия", където по-рано днес стана тежка катастрофа с жертва, съобщиха към 17.00 часа от МВР. При изясняването на случая е станало ясно, че жертвата е 48-годишен човек от Перник.

Сигнал за ПТП е получен днес около 11.30ч. на телефон 112 . Към мястото са насочени екипи на сектор "Пътна полиция" , пожарната и Спешна помощ. При пристигане униформените са установили, че 48-годишен мъж от Перник е пътувал с микробус и е спрял в аварийната лента на 73-ти километър по посока за Бургас. Тогава в буса се е ударил камион с водач 45-годишен мъж от Момчилград. Микробусът е тръгнал напред и е притиснал шофьора, който за съжаление е починал на място.

Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна група при РУ-Септември, има образувано досъдебно производство под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/22 19:44

    Само нашите манерчоци са изключително опасни дори за себе си

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.