Сигурността на семейството и неприкосновеността на дома са най-важните неща за всеки човек. За да ги гарантираме е добре да оборудваме жилището си с шпионски камери. Така ще имаме поглед над това, което се случва в нашия дом, дори когато сме далеч. Скритата камера е задължителен избор ако поверяваме на човек, който не е от семейството грижата за бебе или болен роднина. За да са максимално ефективни шпионските камери, най-важното е те да останат незабелязани. Ето няколко предмети, част от интериора на всеки дом, които може да се окажат добро скривалище за шпионска камера.

Шпионска камера маскирана като кафеварка

Проектирана така, че да прилича на кафеварка, тази шпионска камера много трудно може да бъде открита. Изпраща видеосигнал към безжичен рутер, благодарение на вграден предавател. Има възможност за дистанционно предаване на кадри, както и за свързване с таблет или други устройства. Шпионската камера, скрита в кафеварка разполага с детектор за движение и може да изпраща известие на потребителя всеки път, когато бъде активирана.

Скрити камери в стенен часовник или будилник

Часовниците в дома също са предпочитано място за монтиране на шпионска камера. Те се вписват лесно в домашния интериор, което помага за това да останат незабелязани, заедно със скритите в тях средства за тайно наблюдение. Шпионската камера за стенен часовник е снабдена с детектор за движение, притежава и добра резолюция за заснемане на ясни изображения. Възможно е да осъществи до 16 часа непрекъснат видеозапис. Опцията за активиране само при движение гарантира около месец и половина живот на батерията.

Освен в стенен часовник, шпионска камера може да бъде позиционирана и в будилник. Характеристиките й са сходни, адаптирана е и за снимане през нощта. Картата с памет лесно се включва в компютъра с помощта на адаптер.

Шпионска камера в електрическа крушка или контакт

Това са две от най-тривиалните места за поставяне на шпионски камери в дома. Всяка сграда е оборудвана с електрически крушки и контакти, което прави този тип скрити камери приложими за всяка ситуация. Предимството им е, че могат да осигурят запис, без да е необходимо вашето присъствие по това време, добре е обаче да бъде включен детекторът за движение. Те разчитат на безжична Wi-Fi връзка и собствена памет, чрез microSD карта. Гарантирано е и нощното виждане, а случващото се може да бъде наблюдавано в реално време. Обмислете добре къде да ги позиционирате, за да осигурите контрол над максимално голям периметър от жилището си

Шпионска камера може да се крие дори в ежедневна раница

Най-обикновена раница, оставена на закачалката е последният предмет в дома, който би предизвикал подозрение. Производителите на шпионски камери са проектирали модел, който може да бъде скрит в подобна тривиална раница. Шпионските камери от този тип са оборудвани с функция за видео на живо, което може да бъде наблюдавано директно от вашия телефон чрез специално приложение. За да работи безпрепятствено обаче е наложително домът ви да бъде обезпечен с надеждна WiFi мрежа. Шпионската камера скрита в раница се захранва с батерии. Това я прави удобна за използване дори извън дома ви.

Освен в раница, шпионска камера може да се крие и в други ежедневни вещи като маратонки и слънчеви очила.

Шпионска камера за охрана на дома може да бъде монтирана и на двора

Ако искате да имате поглед над това кой влиза и излиза от вашия дом, най-добрият избор е да монтирате шпионска камера на двора. Има специално разработени скрити камери за поставяне на открито, които са устойчиви на дъжд и температурни амплитуди. Те също се активират при движение и имат батерии с дълъг живот – до 90 дни, както и готовност за 16 часа непрекъснат запис.

Подходящите места за монтиране на шпионска камера са интересни и доста разнообразни. Важното е да проявите находчивост и след като се запознаете добре с богатия избор на модели, да се спрете на най-подходящите за вашия дом, които да ви гарантират максимално спокойствие и сигурност.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/22 19:43

    Тва за Кирчо ли е пишете тази статия мн закъсняхте изгоря човека

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/22 20:38

    Каква е тази параноя родопи.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/22 22:33

    Мълчанието на гузните...
    В повечето случаи източници на разочарование...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/22 14:15

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.